• Λέρος: Επίσκεψη Περιφερειακού Συμβούλου και Αντιπροσωπείας ΠΑΣΟΚ στο Νοσοκομείο

    Λέρος: Επίσκεψη Περιφερειακού Συμβούλου και Αντιπροσωπείας ΠΑΣΟΚ στο Νοσοκομείο

    Αναγνώσεις: 411

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μικέ Ζηρούνη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου, κ. Σταμάτη Καρδάση, παρουσία αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ.

Η επίσκεψη είχε ως στόχο την ενημέρωση για τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου, όπως οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και η παλαιότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων που φιλοξενούν ασθενείς σε διάφορες δομές.

Ο κ. Καρδάσης ανέφερε τις ενέργειες που έχουν γίνει από τη διοίκηση για την ενίσχυση του Νοσοκομείου και εξέφρασε αισιοδοξία για την ταχεία αποκατάσταση των κτιρίων, ένα ζήτημα που ταλανίζει το ίδρυμα χρόνια χωρίς ουσιαστικές λύσεις.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ζήτησε άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, τονίζοντας την ανάγκη για ασφάλεια τόσο των κατοίκων όσο και των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού.

Ο κ. Ζηρούνης και οι συνεργάτες του αναγνώρισαν τη διάθεση του νέου διοικητή να δώσει λύσεις και δεσμεύτηκαν να στηρίξουν τις προσπάθειες αυτές, υπογραμμίζοντας ότι τα ζητήματα υγείας πρέπει να μένουν μακριά από πολιτικές αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Άγγελος Κωνσταντινίδης, ο κ. Ιωάννης Σοφοκλής και η κα Βαλεντίνα Ακογλάνη.

«Ζητήσαμε άμεσες λύσεις στα καυτά προβλήματα που κληρονόμησε ο νέος διοικητής, ένας άνθρωπος με ήθος και διάθεση για δουλειά», δήλωσε ο κ. Κωνσταντινίδης, νέος και δραστήριος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.


Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *