25-08-2019 Τελευταία ενημέρωση: 09:16, στις 25-08-2019

Λέρος: Επίσκεψη εκπροσώπων Τύπου της Αυστρίας για τον Τουρισμό

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 498 φορές

Την Κυριακή 12-05-2019 ο Δήμαρχος Λέρου κος Κόλιας Μιχάλης υποδέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία εκπροσώπων τύπου της Αυστρίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής γνωστών και άγνωστων προορισμών της χώρας μας αλλά και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η υπηρεσία ΕΟΤ της Αυστρίας προγραμμάτισε σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines τη διοργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης δημοσιογράφων στο νησί μας. Η αποστολή αποτελούνταν από 8 άτομα( 6 δημοσιογράφοι,1 εκπρόσωπος της ΕΟΤ,1 εκπρόσωπος Aegean Airlines).

Δημοσιογράφοι από τις πιο έγκριτες εφημερίδες της Αυστρίας, όπως Kronen Zeitung (3εκ. αναγνώστες), Kurier (300.000 αναγνώστες), Kleine Zeitung (2 εκ. αναγνώστες), Die Presse (400.000 αναγνώστες), NON (670.000 αναγνώστες).

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο πρόεδρος ξενοδόχων Λέρου κος Μαθιουδάκης Μανώλης. Ο Δήμαρχος Λέρου με μια ιστορική αναδρομή μετέφερε στους καλεσμένους του το ποσό σημαντικό ρόλο έχει διαδραματίσει το νησί μας κατά το παρελθόν. Επίσης ανέφερε τις προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για την Τουριστική ανάπτυξη της Λέρου, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή επιθυμεί τόσο τη διεύρυνση της Τουριστικής σεζόν όσο και την αύξηση των επισκεπτών, χωρίς όμως να χαθεί η αυθεντικότητα του νησιού μας.

Συνεχίζοντας ο κ. Κόλιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δυνατότητα εναλλακτικών μορφών τουρισμού που έχει το νησί μας, όπως του καταδυτικού, του περιπατητικού, του ποδηλατικού και του θρησκευτικού Τουρισμού.

Η διήμερη επίσκεψη στο νησί μας περιελάμβανε την περιήγηση των δημοσιογράφων σε όλη τη Λέρο καθώς και στα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού μας με στόχο τη γνωριμία με τον τόπο μας και την ιστορία του.

Οι ενέργειες του Δήμου Λέρου για την προβολή του νησιού σε συνεργασία με τους ξενοδόχους και εμπλεκομένους στον τουρισμό, συνεχίζονται και έχουν ως στόχο την καθιέρωση της Λέρου ως τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας.


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook