back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Την Πέμπτη 28/10/2021, και ώρα 10:30΄π.μ., έλαβε χώρα η καθιερωμένη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λέρου, υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου και του Ιερού Κλήρου της νήσου, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, καθώς και αντιπροσωπειών από όλα τα εκπαιδευτήρια της νήσου με τις σημαίες τους.

Βάσει του επισήμου προγράμματος που εξέδωσε ο Δήμος Λέρου και η Ανώτερη Φρουρά της νήσου, έγινε γενικός σημαιοστολισμός δημοσίων υπηρεσιών, σχολείων, οικιών, καταστημάτων, και πραγματοποιήθηκαν σχετικές ομιλίες στα σχολεία.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ετελέσθη Επιμνημόσυνη Δέηση καθώς και οι καταθέσεις στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων, στην παραλιακή του λιμένος του Λακκίου.

Η ηλιόλουστη ημέρα βοήθησε, ώστε πολύς κόσμος κατέκλυσε την παραλιακή προκειμένου να χειροκροτήσει τα πεζοπόρα τμήματα της μαθητιώσας νεολαίας, τους προσκόπους, τους συλλόγους και φυσικά τα στρατιωτικά τμήματα και τους Εθνοφύλακες, που όπως πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις στο πέρασμά τους.

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες:  12NISSOSPRESS

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ