15-06-2019 Τελευταία ενημέρωση: 17:28, στις 15-06-2019

Λέρος: Ένταξη έργου 240.000 ευρώ στο ΕΣΠΑ για την ψυχαγωγία και την άθληση ατόμων με κινητικές αναπηρίες

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 3145 φορές

Από το Γραφείο Δήμαρχου ανακοινώνετε η χρηματοδότηση με 240.000 ευρώ του Δήμου μας, μετά από πρόταση που είχε υποβληθεί στο ΕΣΠΑ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ),για την κατασκευή εγκαταστάσεων και υποδομών σε τέσσερις παραλίες του νησιού μας (ΑΛΙΝΤΑ-ΓΟΥΡΝΑ-ΠΑΝΤΕΛΙ-ΞΗΡΟΚΑΜΠΟ) ,που θα αφορούν την ψυχαγωγία και την άθληση ατόμων με κινητικές αναπηρίες ή περιορισμένης κινητικότητας ,μέσα στο αστικό δομημένο περιβάλλον ,καθώς και την ανάπτυξη του τουρισμού ειδικών απαιτήσεων στο νησί μας και την προσέλκυση ΑΜΕΑ.

Προτεραιότητα μας αποτελεί η διευκόλυνση τους ,με έργα που θα εξασφαλίζουν την αυτόνομη πρόσβαση τους ,συνεισφέροντας στην εξυπηρέτηση και στην άρση της περιθωριοποίησης τους. Πρόκειται για μία κίνηση ανθρωπιάς καθώς όλοι έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν και τη θάλασσα.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή και τους Μηχανικούς του Δήμου μας, για την προετοιμασία και υποβολή του φακέλου, καθώς και πολλών προτάσεων στο ΕΣΠΑ, που εγκρίθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook