back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Εννιά μήνες το χρόνο ζητάει να λειτουργεί η πύλη εισόδου ο Δήμαρχος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Εννιά μήνες το χρόνο ζητάει να λειτουργεί η πύλη εισόδου ο Δήμαρχος

Την παράταση λειτουργίας της Πύλης Εισόδου στην Αγ. Μαρίνα κατά 3 μήνες ζητάει ο Δήμαρχος Λέρου από τον Προϊστάμενο Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγο κ. Νίτσα.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή η Πύλη εισόδου λειτουργεί έξι μήνες (Μάιος – Οκτώβριος) ενώ αν τελικά εγκριθεί το αίτημα του Δημάρχου Λέρου, η λειτουργία της Πύλης Εισόδου επεκτείνεται κατά τρεις μήνες, από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο.

Ειδικότερα, στην επιστολή του κ. Κόλια προς το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρονται τα εξής: 


“Αξιότιμε κύριε Αντιστράτηγε,

Κατ αρχήν  θέλω να σας εκφράσω και εγγράφως τις προσωπικές μου ευχαριστίες στην υπηρεσία σας, για την πολύτιμη βοήθεια στη λειτουργία της πύλης εισόδου εξόδου στο λιμένα της Αγίας Μαρίνας, με τεράστια οφέλη για τον τουρισμό του νησιού μας.  

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας παρακαλέσω όπως μεριμνήσετε ώστε να επεκταθεί η λειτουργία της πύλης εισόδου εξόδου από έξι σε εννέα μήνες και συγκεκριμένα από 1 Απριλίου έως 31 Δεκεμβρίου. Ήδη από την πρώτη χρονιά λειτουργίας της πύλης, το ενδιαφέρον των τουριστικών πρακτορείων υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλο, με αποτέλεσμα να δίνεται μια πολύτιμη οικονομική ανάσα σε όλους τους επιχειρηματίες του νησιού μας και συνακόλουθα σε ολόκληρο το Λεριακό λαό.

Σε αυτή τη δυσβάστακτη οικονομικά περίοδο που μαστίζει τη χώρα μας, η βοήθεια σας για εμάς τους ακρίτες κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να ορθοποδήσουμε και να μπορέσει να αναπτυχθεί το νησί μας τουριστικά.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων”. 


Με εκτίμηση 

Ο Δήμαρχος Λέρου 

Κόλιας Μιχαήλ

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ