back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ενημέρωση για εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ενημέρωση για εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών

Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Λέρου ”Η ΖΩΗ” σας ενημερώνει ότι:

α) Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί, η πρώτη για την φετινή χρονιά, εθελοντική αιμοδοσία στο κτήριο του Δ.Ο.Παι.Σ.Α.Π. στο Λακκί. Η διαδικασία της αιμοδοσίας, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και θα τελειώσει στις 15:00 μ.μ. διότι η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών, υποχρεούται να επισκεφτεί την στρατιωτική μονάδα του νησιού μας για την πραγματοποίηση αιμοδοσίας των οπλιτών και των αξιωματικών που επιθυμούν να δώσουν αίμα. Την Κυριακή η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 8:30 πμ και θα λήξει στις 14:00 μμ.

β) Θα πραγματοποιούνται εγγραφές και δειγματοληψίες στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) για όσους επιθυμούν να γίνουν δωρητές μυελού των οστών και δεν το έχουν πράξει κατά το παρελθόν.

γ) Επίσης ανακοινώνουμε ότι ο σύλλογος μας μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής θα χαρίσει σε δύο τυχερούς αιμοδότες δύο δώρα προσφορά των καταστημάτων 4ΜΑΤ του κυρίου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΗΛΙΑ και PIXELDATA του κύριου ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΚΡΗ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην κλήρωση είναι να έχει κάποιος αιμοδοτήσει.

Για οποιανδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε: Τηλέφωνο: 6942 072 875 και E-mail: sea.leros@gmail.com

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ