back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ενημέρωση από τον Δήμο Λέρου για τη λειτουργία του κινηματοθεάτρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ενημέρωση από τον Δήμο Λέρου για τη λειτουργία του κινηματοθεάτρου

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι λόγω της προμήθειας νέων μηχανημάτων ψηφιακής κινηματογραφικής μηχανής υψηλής ευκρίνειας και συνοδευτικού εξοπλισμού εικόνας και ήχου, τα οποία πλέον θα είναι υπό την ιδιοκτησία του ΔΟΠΑΙΣΑΠ και του Δήμου Λέρου, οι προβολές ταινιών στο κινηματοθέατρο Λακκίου, σταμάτησαν προσωρινά και θα ξεκινήσουν σε περίπου 20 ημέρες.

Η ιδιαίτερα σημαντική αυτή εξέλιξη επιτεύχθηκε λόγω της κερδοφόρου λειτουργίας της επιχείρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αγορά και εγκατάσταση των νέων ψηφιακών μηχανημάτων, ο Δήμος μας πρόκειται να εξοικονομήσει μεγάλα ποσά σε ετήσια βάση, τα οποία θα επενδύσει στην αγορά ακόμη περισσότερων ταινιών. Παράλληλα, οι λάτρεις του κινηματογράφου θα απολαμβάνουν ταινίες με υψηλότερη ευκρίνεια και οπτικοακουστική ποιότητα.

Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως προς την Αντιπολίτευση, ότι η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν πρόκειται να σταματήσει την προβολή ταινιών, αλλά αντίθετα έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει το κτίριο του κινηματοθεάτρου και τον εξοπλισμό του, προς όφελος των κατοίκων της Λέρου.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ