back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Εξελίξεις για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Γούρνα και το κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Εξελίξεις για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Γούρνα και το κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤ ΛΕΡΟΥ

Συνάντηση εργασίας είχε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 8.4.2021 ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, Αστυνόμο Β’ κ. Παπαδάκη Ε, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Λέρου και των Αρχών του νησιού.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός Κυριάκος και ο Υπαστυνόμος Α’ κ. Δαγαράκης Κ. παρουσιάστηκε η μελέτη του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στην περιοχή της Γούρνας και κατατέθηκε η πρόταση για την σηματοδότηση του πάρκου εκ μέρους του Διοικητή του ΑΤ.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, πρόκειται να χρηματοδοτηθεί με ιδίους πόρους του Δήμου Λέρου, ενώ θα δοθεί προς χρήση στους πολίτες του νησιού το αργότερο εντός των πρώτων ημερών του Σεπτεμβρίου 2021, σε αγαστή συνεργασία με τον Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Λέρου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το μείζον πρόβλημα των κτιριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, για το οποίο αποφασίστηκαν λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν αρμοδίως, ενώ γενικότερα το πρόβλημα χρηματοδότησης θα επιλυθεί άμεσα σύμφωνα με τις δεσμεύσεις υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά την επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διευθυντή του Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον Διοικητή και τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, τόσο για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν για την λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, όσο και για το σπουδαίο έργο που επιτελούν σε μια δύσκολη περίοδο υγειονομικής κρίσης.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ