Εκπαιδευτικοί από Κέντρα Ξένων Γλωσσών δεν “κάνουν σιωπή”, κάνουν αυτό που μπορούν. Ενημερώνουν, ευαισθητοποιούν, εκπαιδεύουν. Γιατί αυτή είναι η δουλειά μας.
Δεν διδάσκουμε μαθήματα, διδάσκουμε παιδιά. Και πολλές φορές τα παιδιά χρειάζονται προστασία -από τους βιαστές τους, από τους δημοσιογράφους, από τους ξεπλυματίες, από τους φιλήσυχους, από τους γονείς τους. Κάνουμε ό,τι μικρό ή μεγάλο μπορούμε γιατί αυτή η κοινωνία δυσκολεύεται να ξυπνήσει. Θέλει κλωτσιές.
Οι δράσεις τους:
1) Τρίτη, 18/10, 6μμ, μαζί με τους μαθητές τους κάθονται έξω από τα σχολεία τους για 5-10 λεπτά δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα και ανεβάζουν φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα.
2) Μέσα στο μάθημα συζητούν με τα παιδιά τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ να τους κάνει ένας ενήλικας.
3) Την Πέμπτη 20/10 όλοι φοράνε μαύρα και ανεβάζουν φωτογραφίες με το πόστερ NO MORE στα κοινωνικά μέσα.
Η πρωτοβουλία ανήκει στις Anna Karanikola και Maria Davou.













![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-360x180.webp)



![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup