Στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας της Λέρου, ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου διοργανώνει οινογαστρονομική βραδιά την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 στο εστιατόριο «Παράδεισος» στη Λέρο, στις 20:30.
Το AEGEAN CUISINE εμπνέει τους executive chefs Νίκο Κουλούσια και Νίκο Κουρούπη-Αγάλλου, που μαζί με τον Λεριό chef Γιάννη Χατζηγρηγορίου ετοιμάζουν ένα μενού γευσιγνωσίας, με προϊόντα τοπικών παραγωγών, αναδεικνύοντας τη χρήση τους στη σύγχρονη γαστρονομία. Οι συνταγές που θα δημιουργηθούν θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες της βραδιάς καθώς και στους επαγγελματίες της εστίασης, ενώ σε ειδικό χώρο θα λειτουργήσει και έκθεση γνωριμίας με τα πιστοποιημένα τοπικά προϊόντα.
Η βραδιά θα αποτελέσει ένα γευστικό ταξίδι για τους παρευρισκόμενους και αποτελεί την αρχή για μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα νησιά μας, ενόψει του 2019, έτους όπου η Περιφέρειά μας είναι Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης.
Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου του νησιού.
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο