Στο πλαίσιο της απόφασης ανακήρυξης του έτους 2017, ως έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων από το ΥΠΕΘΑ, ως ελάχιστη έμπρακτη επιβράβευση της ουσιαστικής και διαχρονικής συμβολής των θεσμών στην άμυνα της Χώρας, θα διεξαχθεί ομιλία, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7μμ, στο Κινηματοθέατρο του Δήμου Λέρου, από τη Διοίκηση του Τάγματος Εθνοφυλακής Πάτμου, για τους θεσμούς της Εφεδρείας και Εθνοφυλακής.
Θα ακολουθήσει βράβευση πρώην εθνοφυλάκων ως ένδειξη τιμής και σεβασμού για την μακροχρόνια και ανιδιοτελή προσφορά στην Πατρίδα.
Κατά τη διάρκεια της διάλεξης θα εκθειαστούν τόσο η αναγνώριση της προσφοράς των αναρίθμητων ανώνυμων Εφέδρων και Εθνοφυλάκων στην προσπάθεια εξασφάλισης της ακεραιότητας της πατρίδας και του ύψιστου ιδανικού της ελευθερίας, όσο και της σημασίας και του ρόλου τους στην υπεράσπιση του παρόντος και στη διαμόρφωση του μέλλοντος.
Είσοδος Ελεύθερη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου
Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό
Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα