back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέρος: Εγκαινιάστηκαν τα ανακατασκευασμένα γήπεδα του Δήμου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Εγκαινιάστηκαν τα ανακατασκευασμένα γήπεδα του Δήμου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 τελέστηκαν τα Εγκαίνια και ο Αγιασμός των γηπέδων του Δήμου Λέρου – ΔΟΠΑΙΣΑΠ παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ κ Παΐσίου, του Επισκόπου Στρατονικείας κ κ Στεφάνου και του Ιερού Κλήρου, των Συνεργατών του Δημάρχου, του Επάρχου κ. Μ. Μουσελλή, του Προέδρου της Ενεργειακής ΑΕ κ. Ι. Θεμέλαρος, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Προέδρων των Συλλόγων και μελών του ΔΣ καθώς αθλητών και συμπολιτών μας.

Οι αθλητικοί χώροι ανακατασκευάστηκαν επί θητείας της τέως Προέδρου ΔΟΠΑΙΣΑΠ κας. Μ. Κανάρη με συμμετοχή του Δήμου μας σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση.

Συγκεκριμένα ανακατασκευάστηκε το:

  • ΓΗΠΕΔΟ 5*5 Παντελίου
  • ΓΗΠΕΔΩΝ TEΝNIS Λακκιού και Τεμενίων που φιλοξενούν τους Συλλόγους ΙΩΝΕΣ και TENNIS Club
  • ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Λακκίου που φιλοξενεί την Αθλητική Ένωση Λέρου (ΑΕΛ)

Ο Δήμαρχος Λέρου αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, τον Θεοφιλέστατο και τον Ιερό Κλήρο, τους συνεργάτες του, τις υπηρεσίες του Δήμου, τους Προέδρους των Σωματείων, τους αθλητές και τους παρευρισκόμενους τόνισε ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή που έχει ως στόχο τη δημιουργία ασφαλών διεξόδων για τα παιδιά, τους νέους αλλά και όλους τους πολίτες.

Ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και εν γένει η παιδεία αποτελούν θεμελιώδεις βάσεις προκειμένου να οικοδομήσουμε το μέλλον της νεολαίας μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ