back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Ευχαριστήριο του Θανάση Σκορδάλη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ευχαριστήριο του Θανάση Σκορδάλη

Με αφορμή την καταστροφική φωτιά που έπληξε το καφέ “Γλάρος”και το wine bar “Ιστιον” ο ιδιοκτήτης κ. Θανασης Σκορδάλης μας απέστειλε το εξής ευχαριστήριο για όσους έδωσαν “Μάχη” να σωθούν τα δύο καταστήματα!

“Μέσα από τα βαθύ της Καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έδωσαν από την πρώτη στιγμή της φωτιάς την δική τους Μάχη κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Μέσα από τον δικό μας “πόνο” της ολοκληρωτικής καταστροφής ενός καταστήματος που έδωσε νέα Πνοή στην Αγ. Μαρίνα, ενός χώρου που ο Λεριακος λαός τίμησε και στήριξε, θέλω να στείλω και ένα αισιόδοξο Μυνημα οτι θα επανέλθουμε γρήγορα ακόμα πιο δυνατοί!

Μέσα από τα συντρίμμια της φωτιάς μέσα από τα δάκρυα του απλού πολίτη, των εργαζομένων  μας, θέλω να ευχαριστήσω με τα ονόματα τους Συμπατριώτες μας που με κίνδυνο ακόμα και της Ζωης τους “πάλεψαν για να σωθούν περιουσίες!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μιχάλη Ελένη που ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή και μας βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις.

Ευχαριστώ την δκτρια του Α.Τ Λέρου κ. Αθηνά Κουτσοδόντη και τον κ. Σάββα Μουρατίδη,  τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια τα παιδιά της Τεχνικής Υπηρεσίας, το Προσωπικό της ΥΝΤΕΛ και τον Φρουραρχο κ. Παναγιώτη Φιλλιπιδη που ήταν όλοι τους κοντά μας και μας βοήθησαν.

Ευχαριστώ τις Μεταφορικές εταιρείες του Κ. Γιαννουκά και Συριδάκη, τον ηλεκτρολόγο κ. Κεφαλά Ηλία και τον κ. Γιώργο Μαυρουδή με τα μηχανήματα που μας διέθεσε.

Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες Βυτιοφόρων κ. Βασίλη Σιφουνιο και Κώστα Κουτουζου, τον κ. Οικονομου Χρηστο καθως και τον κ. Χαρινο Βαλαντη.

Τους αδελφούς Καστή τα Κοράκια και το Κορακακι, τον κ. Ευάγγελου Θρασύβουλο τον Κ. Νταλλαρη Μανώλη καθώς και τους δεκάδες συμπολίτες μας που ήρθαν η να βοηθήσουν η να μας συμπαρασταθούν με την καλή τους κουβέντα. 

Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου και το Προσωπικό της εταιρείας ΘΕΪΚΌ που έδωσαν Μάχη για να σώσουμε ότι μπορούσε να σωθεί.

Η Καταστροφή είναι Μεγάλη, όμως μεγάλη είναι και η επιθυμία μας για δημιουργία ώστε σύντομα να είμαστε και πάλι κοντά Σας!

Η φωτιά αυτή απέδειξε ότι αυτός ο Τόπος έχει “καρδια” πολύ μεγάλη για να αντέξει τα Πάντα.

Έχουμε όλοι χρέος να βοηθήσουμε να ξανακάνουμε το Λιμάνι της Αγ. Μαρίνας και πάλι το πιο όμορφο σημείο της Χώρας.

Εκφράζω την λύπη μου και για την οικογένεια του Κ. Σούλου ιδιοκτήτες του καφέ “Γλαρος”.

Τέλος ευχαριστώ το Σωματείο των Ζυθεστιατόρων του Νησιού για την πρωτοβουλία που πήραν μετά την καταστροφική φωτιά.  

Σας ευχαριστώ…


Μετά Τιμής Θανάσης Σκορδάλης

Πρόεδρος εταιρείας ΘΕΙΚΟ

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ