back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Δήλωση Δημάρχου – Ευχαριστήριο για την εκλογική νίκη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Δήλωση Δημάρχου - Ευχαριστήριο για την εκλογική νίκη

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες,

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που για τρίτη συνεχόμενη φορά με τιμήσατε με την ψήφο σας ανανεώνοντας την εντολή σας προς το πρόσωπό μου ώστε να συνεχίσω το έργο μου και σας ευχαριστώ θερμά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Η επιβράβευση που μου δώσατε αποτελεί για εμένα και τους συνεργάτες μου ξεχωριστή τιμή και με γεμίζει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αγαπημένου μας νησιού.

Ταυτόχρονα, αυτή σας η εμπιστοσύνη με γεμίζει ευθύνες, γιατί το πρόγραμμα του συνδυασμού μας δεν είναι μόνο στα χαρτιά, είναι συμβόλαιο τιμής και θα αποτελέσει την ύψιστη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στη νέα Δημοτική Αρχή και στους πολίτες της Λέρου.

Θέλω να γνωρίζετε όλοι, ότι οι συνεργάτες μου κι εγώ, δεσμευόμαστε ότι τη νέα δημοτική περίοδο θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την υλοποίηση και τον σχεδιασμό νέων έργων υποδομής, με επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Όπως την προηγούμενη δημοτική θητεία, έτσι και τώρα, θα πορευτούμε με ήθος, διαφάνεια και χρηστή διοίκηση, πάντοτε στο πλευρό του πολίτη, για οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί και το οποίο άπτεται των αρμοδιοτήτων μας.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη του συνδυασμού «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», παλιά και νέα, καθώς και όλους τους υποψηφίους και νυν δημοτικούς συμβούλους για το δυναμικό και νικηφόρο αγώνα, αλλά και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Λέρου, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και τη άριστη λειτουργία του Δήμου μας, υπομένοντας τις όποιες δυσκολίες της προεκλογικής περιόδου.

Σε αυτό το σημείο θέλω να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει χώρος ούτε για θριαμβολογίες, ούτε για πανηγυρισμούς.

Και αυτό το τονίζω προς κάθε κατεύθυνση, διότι χθες, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης νικηφόρας εκδήλωσης στην πλατεία Πλατάνου, κάποιοι ανήρτησαν πανό με σατυρικό περιεχόμενο, το οποίο κατέβηκε μετά από ένα λεπτό, με δική μου προτροπή, μέσω των μεγαφώνων.

Σήμερα κιόλας, οι γνωστοί επιτήδειοι, προσπάθησαν να αμαυρώσουν τη χθεσινή μας εκδήλωση, αναπαράγοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικές φωτογραφίες με το πανό, θέλοντας να δείξουν ότι ο Δήμαρχος φταίει ακόμα και γι’ αυτό..!

Είναι οι ίδιοι επιτήδειοι, οι μετρ της κυβίστησης (κωλοτούμπας) που τόσο καιρό δεν είχαν καταδικάσει τις γνωστές πρακτικές εξαγοράς συνειδήσεων με χρήματα, μπουρνούζια, ακόμα και με …γαλακτομπούρεκα. Εμείς καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες όπως η χθεσινή, από όπου και αν προέρχονται, ενώ οι ίδιοι προσπαθούν να φέρουν και πάλι το μίσος και τη διχόνοια στην κοινωνία, την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Διαμηνύω λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση ότι η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, για να αντιμετωπίσουμε ΜΑΖΙ τις προκλήσεις του παρόντος, αλλά και του μέλλοντος, απομονώνοντας τους γνωστούς επιτήδειους.

Διότι αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για τη Λέρο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι θα συνεχίσουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι για την ΠΡΟΟΔΟ του αγαπημένου μας νησιού!

Μιχάλης Κόλιας
Δήμαρχος Λέρου

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ