back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λέρος: Διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου Α/Κ στο Λ/Χ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου Α/Κ στο Λ/Χ ΛΕΡΟΥ

Από το Λιμεναρχείο Λέρου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

1.- Σας γνωρίζουμε ότι από την Υπηρεσία μας θα πραγματοποιηθούν στο Λ/Χ ΛΕΡΟΥ εξετάσεις προς απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου για τη διακυβέρνηση επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται στα ανωτέρω σχετικά.

2.- Η ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων για την απόκτηση της προαναφερόμενης άδειας ορίζεται η 20η Αυγούστου και ώρα 10:00 στο Λ/Χ ΛΕΡΟΥ.

3.- Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις είναι η υποβολή αίτησης και η προσκόμιση των δικαιολογητικών σύμφωνα με τα ανωτέρω σχετικά. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα γίνεται μόνο από το Λ/Χ ΛΕΡΟΥ, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ.: 2247022224-22334), έως και δύο (02) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία εξετάσεων.

4.- Παρακαλείσθε για την έγκαιρη ενημέρωση των μελών σας, τα οποία δεν είναι εφοδιασμένα με την εν θέματι άδεια και συγκεντρώνουν τα τυπικά προσόντα, για υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις.

5.- Ο Λιμενικός Σταθμός Λειψών που κοινοποιείται το παρόν, εντέλλεται όπως μεριμνήσει για την έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων φορέων περιοχής τους.

6.- Παρακαλούμε επίσης για την ευρεία δημοσίευση του παρόντος προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ