back to top
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Διαρρήκτες έριξαν σπρέι στις κάμερες ασφαλείας Μίνι Μαρκετ – Δείτε το VIDEO με την απόπειρα κλοπής

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Διαρρήκτες έριξαν σπρέι στις κάμερες ασφαλείας Μίνι Μαρκετ - Δείτε το VIDEO με την απόπειρα κλοπής

Απόπειρα κλοπής σε Mini Market του νησιού μας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 24/5.

Συγκεκριμένα, τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι δράστες, αφού παραβίασαν το παράθυρο στο πίσω μέρος του Mini Market, εισέβαλαν στο κτίριο και με γρήγορες κινήσεις έριξαν μαύρο σπρέι στις κάμερες.

Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης είχε μεριμνήσει εκτός από τις κάμερες να τοποθετήσει και σύστημα συναγερμού, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία αμέσως όταν οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα εντός του κτιρίου, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το lerosnews.gr, μπορείτε να δείτε τη στιγμή που οι τρεις δράστες σπρώχνουν τα ράφια προκειμένου να εισέλθουν στον χώρο, καθώς επίσης και τη στιγμή που ένας εκ των δραστών ψεκάζει την κάμερα με σπρέι. Λίγο αργότερα το πλάνο μαυρίζει, ενώ ακούγεται η σειρήνα του συναγερμού.

Ο Σαράντης Πουλιέζος που τοποθέτησε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καθώς και τον συναγερμό, ανέφερε στο LEROS NEWS:

“Η κάμερα του καταστήματος κατέγραψε την στιγμή που οι τρεις κουκουλοφόροι εισβάλουν στο κατάστημα. Έσπασαν το τζάμι και έριξαν σπρέι στις κάμερες αγνοώντας προφανώς ότι στο κτίριο υπήρχε συναγερμός. Το υλικό παραδόθηκε στην αστυνομία η οποία κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθούν οι ένοχοι. Τα περιστατικά κλοπής στο νησί μας αρχίζουν και πληθαίνουν επικίνδυνα”.

lerosnews.gr

{widget:social-share-button}

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ