Ανακοινώνεται ότι την 6 Ιουνίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30, θα διεξαχθεί από το 588 ΤΕ, πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός με ενσφράγιστες προσφορές στη Λέσχη Εθνοφυλακής Λέρου, για ανάδειξη μειοδότη στον οποίο θα ανατεθεί η μεταφορά Προσωπικού και υλικών από την Ν. Λέρο προς Μν. Φαρμακονήσι, σύμφωνα με τους όρους του παραπάνω διαγωνισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο 4ο Γραφείο του 588 ΤΕ [Λγό (ΠΖ) Μάνο Θεόδωρο], στο τηλέφωνο 2247023122 (Εσωτ.123), από όπου μπορούν να παραλαμβάνουν και τους όρους του διαγωνισμού.
Σχης (ΠΖ) Γκούνης Πραξιτέλης
Διοικητής
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί