back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Διαγωνισμός σίτισης (catering) για τα κέντρα πρώτης υποδοχής (Κω – Λέρου)

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Διαγωνισμός σίτισης (catering) για τα κέντρα πρώτης υποδοχής (Κω - Λέρου)

Η 80 Α∆ΤΕ, σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στα σχετικά, θα προβεί στη διενέργεια διαγωνισµού, για την παροχή υπηρεσιών σίτισης (catering), των δοµών φιλοξενίας προσφύγων – µεταναστών στις νήσους Κω και Λέρο (Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κω και Λέρου).

Ο διαγωνισµός θα διενεργηθεί µε µέριµνα του για το ΚΥΤ Κω και του 588 ΤΕ για το ΚΥΤ Λέρου, σύµφωνα µε τους όρους των Παραρτηµάτων «Α» και «Β» της παρούσας (Γενικοί και Ειδικοί Όροι).

Οι συµβάσεις θα συναφθούν σύµφωνα µε το προσχέδιο του Παραρτήµατος «Γ», µετά από διαταγές κατακύρωσης που θα εκδοθούν από την 80 Α∆ΤΕ.  

Συνοπτικά στοιχεία επί του διαγωνισµού, όπως παρακάτω:

α. Αναθέτουσα αρχή: 80 Α∆ΤΕ β.

Είδος ∆ιαγωνισµού: ∆ιαγωνισµός µε τη διαδικασία της διαπραγµάτευσης, χωρίς δηµοσίευση προκήρυξης διαγωνισµού, κατά τα προβλεπόµενα στα (ζ) και (ι) σχετικά, µε κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά βάσει τιµής (χαµηλότερη).

γ. Αντικείµενο του ∆ιαγωνισµού: Παροχή υπηρεσιών σίτισης (catering), για την κάλυψη κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης (µεταναστευτικές – προσφυγικές ροές) των δοµών φιλοξενίας προσφύγων – µεταναστών στις νήσους Κω και Λέρο (Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κω και Λέρου).

δ. Συνολική εκτιµώµενη αξία:

(1) Εκατόν τριάντα εννέα χιλιάδες επτακοσίων έξι ευρώ (139.706,00 €) για το ΚΥΤ Κω συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α., για 700 µερίδες των 3 γευµάτων ανά ηµέρα, για χρονικό διάστηµα τριάντα τεσσάρων (34) ηµερών (από 28 Ιουλ 17 έως και 31 Αυγ 17) και µε µέγιστο κόστος ανά άτοµο την ηµέρα πέντε ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά (5,87€), συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α.

(2) Εκατόν τριάντα εννέα χιλιάδες επτακοσίων έξι ευρώ (139.706,00 €) για το ΚΥΤ Λέρου συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α., για 700 µερίδες των 3 γευµάτων ανά ηµέρα, για χρονικό διάστηµα τριάντα τεσσάρων (34) ηµερών (από 28 Ιουλ 17 έως και 31 Αυγ 17) και µε µέγιστο κόστος ανά άτοµο την ηµέρα πέντε ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά (5,87€), συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α.

ε. Οι ποσότητες των συγκεκριµένων ειδών, δύναται να αυξηθούν ή να µειωθούν αναλόγως του αριθµού των προσφύγων – µεταναστών, επί των παραπάνω εκτιµώµενων ποσοτήτων. Στην προϋπολογιζόµενη τιµή συµπεριλαµβάνε- ται και η χορήγηση 1,5 λίτρου εµφιαλωµένου νερού ανά άτοµο και ηµέρα. 

στ. ∆ιεύθυνση: Για τη λήψη εγγράφων του διαγωνισµού και παροχή πληροφοριών, τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από την 80 ΑΝΩΤΕΡΑ ∆ΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ/4ο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, Στρατόπεδο «Ο∆ΥΣΣΕΑ ΑΝ∆ΡΟΥΤΣΟΥ», ΤΚ 85300, Κως, τηλέφωνο 22420-56443, για τη ν. Κω και από το 588 ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ, Στρατόπεδο «ΕΦ. ΤΧΗ ∆ΑΥΙ∆ ∆ΙΑΜΑΝΤΑΡΑ», ΤΚ 85400, Λέρος, τηλέφωνο 22470-23122, για τη ν. Λέρο, αντίστοιχα.  

ζ. Χρονικές προθεσµίες και λοιπές λεπτοµέρειες του διαγωνισµού:  

(1) Ηµεροµηνία λήξης προθεσµίας παραλαβής των φακέλων δι- καιολογητικών και τεχνικής / οικονοµικής προσφοράς η 19 14:00 Ιουλ 17 και για το ΚΥΤ Κω και για το ΚΥΤ Λέρου.

(2) Ηµεροµηνία ελέγχου δικαιολογητικών συµµετοχής, απο- σφράγισης και αξιολόγησης Τεχνικών / Οικονοµικών προσφορών (ενιαία διαδικασία): 20 08:00 Ιουλ 17 και για το ΚΥΤ Κω και για το ΚΥΤ Λέρου.

(3) Το πλήρες σώµα της διακήρυξης του διαγωνισµού έχει αναρτηθεί σε ηλεκτρονική (pdf) µορφή στη διαδικτυακή πύλη του «∆ΙΑΥΓΕΙΑ».  

η. Έναρξη συµβατικής υποχρέωσης των αναδόχων από την 28 Ιουλίου 17 για το ΚΥΤ Κω και για το ΚΥΤ Λέρου.

θ. Οι διαγωνιζόµενοι οφείλουν να καταθέσουν, εγγυητική επιστολή συµµετοχής, που καλύπτει ποσοστό περίπου 2% επί της εκτιµώµενης δαπάνης χωρίς ΦΠΑ, ύψους 2.388,00 €, για το ΚΥΤ Κω και 2.388,00 €, για το ΚΥΤ Λέρου. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό, στο όνοµα των οποίων θα κατακυρωθεί η παροχή υπηρεσίας ανά νήσο, υποχρεούται να καταθέσουν εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της σύµβασης, που καλύπτει ποσοστό περίπου 5% επί της εκτιµώµενης δαπάνης χωρίς ΦΠΑ, ύψους 5.962,00 €, για το ΚΥΤ Κω και 5.962,00 €, για το ΚΥΤ Λέρου. Λεπτοµέρειες που αφορούν στις εγγυητικές επιστολές καθορίζονται στους Γενικούς Όρους του διαγωνισµού.  

Μετά από τα παραπάνω, παρακαλούνται:

α. Το ΓΕΕΘΑ/ΚΕΣΟ∆Π και το ΓΕΣ/Γ1(∆Υ∆Μ)-∆ΟΙ, στα οποία κοινοποιείται το παρόν (υ.τ.α.), για την ενηµέρωση τους.

β. Το ΓΕΣ/∆3(∆ΕΝ∆ΗΣ), στο οποίο κοινοποιείται η διακήρυξη (υ.τ.α.), για την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα www.army.gr.

γ. Τα Επιµελητήρια να µεριµνήσουν ώστε να λάβουν έγκαιρα γνώση τα µέλη τους, µε σκοπό την όσο το δυνατό ευρύτερη συµµετοχή σ’ αυτόν και για την τοιχοκόλληση του παρόντος στον πίνακα ανακοινώσεων τους.  

δ. Οι ∆ήµοι Κω και Λέρου για την ανάρτηση του παρόντος στους χώρους ανακοινώσεών τους.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ