Δυστυχώς, από φέτος καταργείται η πολυετής παράδοση της δημοσιοποίησης ονομάτων των επιτυχόντων μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Στα Λύκεια καταργήθηκε η ανάρτηση των ονομάτων των επιτυχόντων μαθητών, όπως καταργήθηκε και η ανάρτηση των αριστευσάντων μαθητών με τις αναλυτικές βαθμολογίες.
Οι Διευθυντές των Λυκείων, λόγω του νέου κανονισμού περί Προσωπικών Δεδομένων, ανήρτησαν στα σχολεία τους μόνο τους κωδικούς των επιτυχόντων.
Στη Λέρο, η ανάρτηση και δημοσιοποίηση των ονομάτων των επιτυχόντων μαθητών στο διαδίκτυο ξεκίνησε από το Leros News το 2011.
{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}
















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025