Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χορευτική και εκπαιδευτική εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Γενναδίου «Νικηφόρος Μανδηλαράς» στη Λέρο, όπου η αποστολή του Συλλόγου είχε την τιμή να φιλοξενηθεί από τον τοπικό Σύλλογο «Άρτεμις Λέρου».
Στην εκδρομή συμμετείχαν η χορευτική ομάδα του Συλλόγου και τα ενεργά μέλη του, οι οποίοι απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία γεμάτη από όμορφες στιγμές, τόσο χορευτικές όσο και πολιτισμικές. Το ταξίδι στη Λέρο, πέρα από την εκπαιδευτική του διάσταση, προσέφερε την ευκαιρία για δημιουργία νέων συνεργασιών και δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο συλλόγων.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γενναδίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον πρόεδρο του Συλλόγου «Άρτεμις Λέρου», Αντώνιο Νταλαρή, και τη χοροδιδασκάλα κα Ζαχαρούλα για την άριστη φιλοξενία και την εξαιρετική συνεργασία.
Ειδική αναφορά γίνεται επίσης στους μουσικούς του Συλλόγου, Σπύρο Παπαβασιλείου και Κωνσταντίνο Μακρή, οι οποίοι συνόδευσαν την εκδρομή με τη μουσική τους, προσφέροντας ακόμη περισσότερη ζωντάνια στην εμπειρία αυτή..
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γενναδίου υπόσχεται να συνεχίσει να αναπτύσσει τις σχέσεις του με συλλόγους από άλλες περιοχές και να διοργανώνει παρόμοιες δράσεις στο μέλλον.
«Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για νέες συνεργασίες και δράσεις!», αναφέρουν τα μέλη του Συλλόγου, εκφράζοντας την ανυπομονησία τους για τις επόμενες κοινές πρωτοβουλίες.


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]