back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Απολογισμός δράσεων του Κέντρου Κοινότητας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Απολογισμός δράσεων του Κέντρου Κοινότητας

Για άλλη μια φορά, επανερχόμαστε με σκοπό τον καθιερωμένο πλέον απολογισμό δράσεων του Κέντρου Κοινότητας, για το τετράμηνο που πέρασε.

Από τις αρχές Μαίου έως και τα τέλη Αυγούστου, το προσωπικό του Κέντρου διεκπεραίωσε συνολικά 4114 υποθέσεις. Το κυριότερο μέρος αφορούσε στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, με δεκάδες νέες αιτήσεις να δημιουργούνται και άλλες τόσες να αναθεωρούνται. Συμμετείχαμε στην έρευνα του Πάντειου Πανεπιστημίου για το ΚΕΑ.

Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώθηκε σειρά σεμιναρίων σε συνεργασία με το ΚΕΚ Γεννηματά, δίνοντας στους συμπολίτες μας τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους αλλά και να αποχτήσουν νέες γνώσεις κυρίως στον τομέα του τουρισμού. Από τις σημαντικότερες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν η επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, όπου ευτυχώς ως φαίνεται ελάχιστα μόνο περιστατικά παραπέμφθηκαν για περαιτέρω έλεγχο.

Τεράστιο όγκο εργασίας αφιερώσαμε στην ενημέρωση των ανέργων για τις τρέχουσες προκηρύξεις, στο μουσείο, στο νοσοκομείο, στην κοινωφελή εργασία του δήμου, τον πίνακα επικουρικού προσωπικού για τα νοσοκομεία. Αντίστοιχα ενημερώσαμε αρκετούς νέους μετά από παρότρυνση επιχειρηματιών, για εξεύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. 

Υποβάλλαμε αιτήσεις για τις μητέρες που επιθυμούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς. Συγκεντρώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπλητκους της Αττικής. Μεριμνήσαμε ώστε όποιος συμπολίτης μας έχει ανάγκη να καλυφθεί με δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.  Παράλληλα πραγματοποιήθηκε πλήθος συνεδριών με σκοπό τη ψυχολογική υποστήριξη των αιτούντων από τη ψυχολόγο του Κέντρου.

Δίνοντας το δικό μας καθημερινό αγώνα ενάντια στην κρίση και στα προβλήματα της κοινωνίας μας και χάρη στη δική σας στήριξη καταφέραμε αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε στην τρίτη θέση εγγραφών ανά δεκαήμερο που πραγματοποιείται καθημερινά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των Κέντρων Κοινότητας. Με αγάπη προς τον συνάνθρωπο και σεβασμό στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά είμαστε εδώ για να βρίσκουμε από κοινού λύσεις και να σχεδιάζουμε δράσεις προς όφελος όλων. Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας. Παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.!

{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ