back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Από το νησί μας κατάγεται η άτυχη γυναίκα που αγνοείται στο Καματερό

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Από το νησί μας κατάγεται η άτυχη γυναίκα που αγνοείται στο Καματερό

Από το νησί της Λέρου κατάγεται η άτυχη γυναίκα που αγνοείται μετά τις πλημμύρες της περασμένης Πέμπτης στο Καματερό.

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο σύζυγός της 43χρονης.

Πρόκειται για τη συμπατριώτισσά μας Ελένη Παραγκουλιά, η οποία είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητή στο νησί μας.

Η άτυχη γυναίκα ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης από το σπίτι της, με το αυτοκίνητό της, για να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στη διαδρομή και πριν προλάβει να φτάσει στο σχολείο, το αυτοκίνητό της ακινητοποιήθηκε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στην οδό Ζέρβα και Πετμεζά, πολύ κοντά στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών.

Στο συγκεκριμένο σημείο περνάει ένα ρέμα το οποίο καταλήγει στον Κηφισό.

Από εκείνη τη στιγμή η άτυχη συμπατριώτισσα μας αγνοείται.

Ο σύζυγός της ειδοποίησε χθες τις αρχές, όταν είδε πως οι ώρες περνούσαν και η Ελένη δεν επικοινωνούσε μαζί του.

Ο ίδιος βγήκε στους δρόμους για να αναζητήσει την 43χρονη, όμως, έπαθε σοκ όταν εντόπισε το αυτοκίνητό της αναποδογυρισμένο στο ρέμα.

Το Σάββατο, ο αδελφός της 43χρονης, Γιώργος, μιλώντας στο Mega με τρεμάμενη φωνή είπε πως οι έρευνες μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες.

«Χθες εγώ ο ίδιος χτένισα το κανάλι που βρέθηκε το αυτοκίνητο της αδελφής μου δύο φορές. Το έχουν ελέγξει δυο τρεις φορές και τα παιδιά των ΕΜΑΚ, αλλά λόγω καιρικών συνθηκών μας είπαν ότι δεν μπορούν να ερευνήσουν το μεγάλο κανάλι», τόνισε ο Γιώργος Παραγκουλιάς.

Ο Γιώργος είχε μιλήσει με την αδελφή του μία μέρα πριν από το συμβάν, ενώ τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι η άτυχη 43χρονη εξαφανίστηκε μόλις 100 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Η πυροσβεστική και οι συγγενείς της Ελένης εικάζουν ότι φοβήθηκε από τα ορμητικά νερά και βγήκε από το αυτοκίνητό της για να σωθεί. Τότε, κατά πάσα πιθανότητα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και μέχρι στιγμής αγνοείται…

ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
Παρασκευόπουλος Αντώνης – Τηλ. 6977234131
Λέσχη – Τηλ. 210 2638718

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ