back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λέρος: Απατεώνες χρησιμοποιούν τα ονόματα των Αντιδημάρχων Λέρου προσπαθώντας να αποσπάσουν χρήματα μέσω τηλεφώνου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Απατεώνες χρησιμοποιούν τα ονόματα των Αντιδημάρχων Λέρου προσπαθώντας να αποσπάσουν χρήματα μέσω τηλεφώνου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ – Με αφορμή την χρησιμοποίηση των ονομάτων των Αντιδημάρχων Λέρου κ.Καστή Δημητρίου και κ. Γρεκού Κυριάκου, σε απόπειρες τηλεφωνικής απάτης, οι ανωτέρω δύο Αντιδήμαρχοι προέβησαν στην παρακάτω δήλωση:

«Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, Αντιδήμαρχοι Λέρου κ. Γρεκός Κυριάκος και κ. Καστής Δημήτριος, δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδεμία σχέση έχουμε είτε με τη θεσμική μας ιδιότητα, είτε με την ιδιότητά μας ως πολίτες, με τις ενέργειες απατεώνων οι οποίοι προσπαθούν να παραπλανήσουν συμπολίτες μας μέσω τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, παριστάνωντας ότι πρόκειται για δήθεν επείγοντα ζητήματα που αφορούν εμάς ή τον Δήμο Λέρου.

Εφιστούμε την προσοχή των συμπολιτών μας, διότι οι άγνωστοι απατεώνες προσποιούμενοι εμάς ή άλλους ευυπόληπτους πολίτες, προσπαθούν να παραπλανήσουν επιχειρηματίες και ιδιώτες και να τους παρασύρουν σε οικονομικές συναλλαγές.

Ο Δήμος Λέρου, όπως και οι υπόλοιποι Δήμοι, συναλλάσσεται μέσω των οικονομικών υπηρεσιών του και με συγκεκριμένες διαδικασίες.

Για την ασφάλειά των συνδημοτών μας παρακαλούμε να μην κατατίθενται χρήματα σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό, απλά επειδή κάποιος άγνωστος προέβη σε τηλεφωνική κλήση.

Η συγκεκριμένη μορφή απάτης, δυστυχώς έχει επεκταθεί και σε άλλους δήμους της χώρας, στοχοποιώντας Δημάρχους, Αντιδημάρχους και λοιπά πολιτικά πρόσωπα.

Τέλος παρακαλούμε τους συμπολίτες μας που ενδεχομένως έλαβαν παραπλανητικά τηλεφωνήματα από απατεώνες, να καταθέσουν το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, βοηθώντας τις αρχές, στη σύλληψη των δραστών».


ΓΡΕΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ               ΚΑΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αντιδήμαρχος                            Αντιδήμαρχος

Προγραμματισμού                    Οικονομικών

Δήμου Λέρου                              Δήμου Λέρου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ