back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λέρος: Απάντηση Δημοτικής Αρχής Λέρου σε κακόβουλο και άηθες δημοσίευμα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Απάντηση Δημοτικής Αρχής Λέρου σε κακόβουλο και άηθες δημοσίευμα

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα τοπικού ενδιαφέροντος και παραπληροφορεί την κοινή γνώμη, η Δημοτική Αρχή Λέρου ενημερώνει τους συμπολίτες μας για τα εξής:

1. Σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τους υπαλλήλους του ευρύτερου δημοσίου τομέα, η συγκεκριμένη δαπάνη είναι τυπική διαδικασία των οικονομικών υπηρεσιών και ΑΦΟΡΑ σε ημερήσια αποζημίωση ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ και ΟΧΙ σε έξοδα μετακίνησης, όπως τεχνηέντως θέλουν να περάσουν στους συμπολίτες μας οι γνωστοί επιτήδειοι.

2. Όταν πρόκειται για υπηρεσιακούς λόγους, ο Δήμαρχος ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μετακινείται με συνεργάτες του, είτε ειδικούς, είτε αιρετούς, ειδικότερα όταν τα έξοδα μετακίνησης ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ από τη διοργανώτρια Αρχή του Strasbourg Club, τόσο για τον Δήμαρχο Λέρου, όσο και για τον Αντιδήμαρχο κ. Καστή καθώς και για την ειδική συνεργάτιδα Δημάρχου οι οποίοι θα μεταβούν στο Στρασβούργο για υπηρεσιακούς λόγους (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ).

3. Ο τίτλος του δημοσιεύματος “Δες τι πληρώνεις Λεριά και Λεριέ” ταιριάζει καλύτερα στον ιδιοκτήτη της γνωστής ιστοσελίδας παραγωγής λάσπης κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιο, ο οποίος ως γνωστόν διατέλεσε έμμισθος μετακλητός υπάλληλος στο ΥΕΘΑ, ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι παράλληλα έκανε διακοπές στη Λέρο, εις βάρος των άνεργων συμπολιτών μας, περιφερόμενος από καφετέρια σε καφετέρια για να λασπολογεί εναντίον του Δημάρχου.

4. Η αήθης έμμεση επίθεση εναντίον της ειδικής συνεργάτιδας Δημάρχου, που κατ’ ουσία δεν είναι αντιπολιτευτική τακτική, αλλά μικροπολιτική καφενείου, παραπέμπει σε “ανθρωποφαγία” και η μόνη λέξη που ταιριάζει στο πολιτικά ανήθικο δημοσίευμα είναι “ΝΤΡΟΠΗ”.

5. Είναι γνωστό, σχεδόν, σε όλους τους αιρετούς, ότι μετά την ορκωμοσία του νέου Δ.Σ, ο κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος τηλεφώνησε στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Λέρου προκειμένου να ρωτήσει “ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.” ενώ λίγες μέρες αργότερα τηλεφώνησε εκ νέου προκειμένου να ρωτήσει “ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.”.

6. Αυτός λοιπόν είναι ο “τιμητής” του Λεριακού λαού, ο οποίος λασπολογεί με μένος, δεν ψηφίζει σημαντικά θέματα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ, επιτίθεται εναντίον των συνεργατών του Δημάρχου, μόνο και μόνο επειδή διακατέχεται από προσωπική εμπάθεια εναντίον του κ. Κόλια.

Ακολουθούν έγγραφα από παρόμοιες δαπάνες άλλων δήμων για ειδικούς συνεργάτες ώστε να καταλάβουν οι συμπολίτες μας την παραπληροφόρηση και το ήθος του κ. Παλαπουγιούκ και των ομοίων του.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ