back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Απάντηση Δημάρχου σε ανοικτή επιστολή Δημοτικού Συμβούλου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Απάντηση Δημάρχου σε ανοικτή επιστολή Δημοτικού Συμβούλου

Σχετικά με την ανοικτή επιστολή του δημοτικού συμβούλου Στυλιανού Λουλουδιά, ο Δήμαρχος Λέρου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  

«Ο δημοτικός σύμβουλος περιορισμένης ευθύνης προκαλεί το κοινό αίσθημα με τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου, πάντοτε εξωθεσμικά, συκοφαντικά και δια μέσω του ίντερνετ, την στιγμή που όπως όλοι γνωρίζουν, απουσιάζει συνεχώς από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να υποβάλλει τις όποιες απορίες για τα δημοτικά έργα, και να λάβει τις απαντήσεις που πρέπει.  

Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί τα σοβαρά προβλήματα του τόπου και αντί να βοηθήσει την Δημοτική Αρχή με προτάσεις, κατηγορεί τον Δήμαρχο με έναν και μοναδικό στόχο: την κατασυκοφάντηση της Δημοτικής Αρχής.  

Συν τοις άλλοις το φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε για το ξενοδοχείο ΛΕΡΟΣ, αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζουμε: την εισροή θαλασσινού νερού στο κτίριο, γεγονός που δικαιώνει την Δημοτική Αρχή για τις εργολαβικές κακοτεχνίες.  

Για πολλοστή φορά, τον καλώ να σταματήσει την κατηφόρα του λαϊκισμού, και επιτέλους να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, αφού πρώτα ενημερωθεί για τον θεσμικό τρόπο που αυτό λειτουργεί, ώστε να θέσει τα ζητήματα που θίγει στην επιστολή του προς την Πρόεδρο του Δ.Σ. και να λάβει απαντήσεις για όλα».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ