Από το γραφείο Δημάρχου Λέρου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Μετά από προσεχτική ανάγνωση του σημερινού, αλλά και των προηγούμενων δελτίων Τύπου της μειοψηφούσας παράταξης, δεν έχουμε πλέον καμία αμφιβολία ότι η αντιπολίτευση δίνει ρεσιτάλ παραληρήματος.
Κείμενα χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση, με εμφανές μένος και προσωπική εμπάθεια εναντίον του Δημάρχου Λέρου, ο οποίος σύμφωνα με την μαύρη προπαγάνδα του κ. Κοντραφούρη και της ομάδας του, ευθύνεται όχι μόνο για τις πτήσεις των αεροπλάνων, αλλά ακόμα και για την ατμοσφαιρική ρύπανση του πλανήτη.
Ανούσιες εκθέσεις ιδεών που ακόμη και παιδιά του νηπιαγωγείου θα μπορούσαν να συγγράψουν καλύτερα.
Καλούμε την αντιπολίτευση να αντιληφθεί το θεσμικό της ρόλο έστω και καθυστερημένα, και να συνεργαστεί με τη δημοτική Αρχή κάνοντας ουσιαστικές προτάσεις.
Σε αυτές τις δύσκολες πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες που διανύει η πατρίδα, λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου
Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό
Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα