back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ανακοινώσεις Ιερών Πανηγύρεων Εξωκλησιων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ανακοινώσεις Ιερών Πανηγύρεων Εξωκλησιων

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ

Την Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιουνίου, πανηγυρίζει το ιερό παρεκκλήσιο των Αγίων Πέτρου και Παύλου στην ομώνυμη τοποθεσία.
Την Πέμπτη 28/6 και ώρα 6:30΄ το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και το πρωΐ της επομένης, Παρασκευή 29/6 και ώρα 7:00΄με 9:30΄, η Θεία Λειτουργία.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, πανηγυρίζει το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, στο νησάκι έξω από το λιμάνι του Ξηροκάμπου (Πιτταρίδια).
Το απόγευμα της Παρασκευής 29/6 και ώρα 5:30΄, θα αναχωρήσει σκάφος από το λιμάνι του Ξηροκάμπου για το νησάκι και στις 6:30΄μ.μ., θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Το Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1η Ιουλίου, πανηγυρίζει το ιερό παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων, στην περιοχή Τεμένια (ΔΕΗ).
Το Σάββατο 30/6 και ώρα 7:00΄ το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και το πρωΐ της επομένης, Κυριακή 1/7 και ώρα 7:00΄με 9:30΄, η Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα στις 6 θα τελεστεί ιερά παράκληση των Αγίων Αναργύρων.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Την Κυριακή 1η και Δευτέρα 2 Ιουλίου, πανηγυρίζει το ιερό παρεκκλήσιο της Παναγίας Βλαχέρνας του πατρός Δαμασκηνού στην Πλάκα.
Την Κυριακή 1η Ιουλίου στις 7:00΄ το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία Ιερά Παράκλησις προς την Παναγία και Αγιασμός.
Το πρωΐ της επομένης, Δευτέρα 2 Ιουλίου, και ώρα 7:00΄με 9:30΄ θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ