back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Ανακοίνωση του Δήμου για μαζικό εμβολιασμό των κατοίκων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ανακοίνωση του Δήμου για μαζικό εμβολιασμό των κατοίκων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Ο Δήμαρχος Λέρου ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους του νησιού, ηλικίας 18 ετών και άνω, ότι προγραμματίζεται να υλοποιηθεί εμβολιασμός για την προστασία κατά του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2).

Το γεγονός αυτό έρχεται σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου η οποία είχε διαβιβαστεί αρμοδίως στο Υπουργείο Υγείας και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η διαδικασία αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνει ως ακολούθως:

1.Οι μόνιμοι κάτοικοι Λέρου ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να εμβολιαστούν, (ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ), θα εισέρχονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λέρου (https://www.leros.gr/vaccination-planning-leros.php) και θα συμπληρώνουν την ειδική φόρμα η οποία αναπτύχθηκε για τον σκοπό αυτό, έως τις 22 Απριλίου 2021.

2.Μετά την ορθή συμπλήρωση και την αποστολή της φόρμας, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του Δήμου Λέρου θα επικοινωνούν με τους ενδιαφερόμενους πολίτες, για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες.

Προσοχή: Η συγκεκριμένη δράση είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ και αφορά τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν.

3.Οι λίστες που θα συλλέξει ο Δήμος Λέρου θα σταλούν στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής προστασίας, με σκοπό την ενεργοποίηση των ΑΜΚΑ γι’ αυτό παρακαλείσθε:

· Να καταχωρηθούν ορθά τα ονοματεπώνυμα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

· Εάν κάποιος/α κάτοικος έχει 2 επίθετα ή 2 ονόματα να καταχωρηθούν.

· Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ θα προβούν στη διαδικασία έκδοσης προσωρινού ΑΜΚΑ και δεν θα βρίσκονται μέσα στις λίστες αυτές μέχρι να εκδώσουν το ΑΜΚΑ αυτό.

· Οι λίστες που θα στέλνονται θα είναι τουλάχιστον 400 ατόμων

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ https://www.leros.gr/vaccination-planning-leros.php.

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

Όσοι πολίτες δεν μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα ή αντιμετωπίζουν κάποια δυσκολία παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την κα Σπύρου Σοφία στο τηλ.2247360200.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ