back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ανακοίνωση της ΕΙΘΕΛ για την Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στον Πλάτανο την Κυριακή 1η Μάη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ανακοίνωση της ΕΙΘΕΛ για την Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στον Πλάτανο την Κυριακή 1η Μάη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προετοιμάζουμε την πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 1η Μάη, στις 10:30  στον ΠΛΑΤΑΝΟ (έξω από το δημαρχείο)  στην Λέρο, στην Πάτμο στο ΠΑΤΜΙΟΝ .

Μαζί με άλλα σωματεία και συνδικαλιστικές ενώσεις.

Ο λαός μας πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει μεγάλο τίμημα, με μειώσεις μισθών, συντάξεων, εισοδήματος, με σκληρή φορολογία με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, για να ανακάμψουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Δεν πρέπει να πληρώσει με νέες περιπέτειες τα κέρδη τους.

Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία και η εμπλοκή της χώρας μας, βάζει τον λαό μας στο μάτι του κυκλώνα, ενώ αποτελεί την χρυσή ευκαιρία για να αυξήσουν τα κέρδη τους μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Οι εργαζόμενοι της χώρας μας δεν έχουν κανένα συμφέρον να διαλέξουν στρατόπεδο ληστών για τα συμφέροντα των πετρελαιάδων , των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων όπλων. Εδώ και τώρα δυναμώνουμε τον αγώνα για απεμπλοκή από τον πόλεμο.

Απεργούμε και διαδηλώνουμε εναντία στην συμμέτοχη της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στην ακρίβεια και την φοροληστεία, ενάντια στα σχεδία τους για το νέο ΕΣΥ της εμπορευματοποίησης της υγείας , για αυξήσεις στους μισθούς μας.

Παλεύουμε για την ζωή, όχι για τον θάνατο.

Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα αντεπίθεσης και διεκδίκησης .

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ 1η ΤΟΥ ΜΑΗ


Ο Πρόεδρος             Η Γ. Γραμματέας

Γ. Τσουκαλάς           Ε. Χατζηδάκη

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ