Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, μετά την κοινή απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Υγείας για ματαίωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα εξαιτίας του Κορωνοϊού, βρίσκεται στη δυασάρεστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες και επισκέπτες της Λέρου ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Σαββάτου (29/2/2020) και της Κυριακής (1/3/2020)Μαρτίου 2020 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ για λόγους που περιγράφονται στην σχετική ΚΥΑ.
Συστήνεται επίσης σε όλους τους φορείς και συλλόγους που έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις τις επόμενες ημέρες να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Υπουργού Υγείας.
Τέλος ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί όλους τους φορείς, τους συλλόγους και τους απλούς πολίτες οι οποίοι είχαν σκοπό να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου μας.
{loadmoduleid 270}
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου
Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό
Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα