back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Λέρος: Αξέχαστο Ταξίδι από τους παλαίμαχους στον αδελφοποιημένο Δήμο του Ασχάϊμ !

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Αξέχαστο Ταξίδι από τους παλαίμαχους στον αδελφοποιημένο Δήμο του Ασχάϊμ !

Ένα πανέμορφο Ταξίδι οδήγησε τον Σύλλογο Παλαίμαχων Λέρου στον αδελφοποιημένο προορισμό τους, το Ασχάϊμ! Ήταν μια εμπειρία γεμάτη χαρά και συναισθήματα που θα τους συντροφεύουν για καιρό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τόσα όμορφα στιγμιότυπα! Η απόλυτη απόλαυση ήρθε με την παρακολούθηση του παιχνιδιού μπάσκετ μεταξύ Μπάγερν και Μακάμπι, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και συναρπαστικού αθλητισμού.

Συνέχισαν με μια αξέχαστη επίσκεψη σε ένα εργοστάσιο μπύρας, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής αυτού του αγαπημένου ποτού και φυσικά να δοκιμάσουν πολλές διαφορετικές ποικιλίες μπύρας.

Την επόμενη μέρα, ακολούθησε ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα ποδοσφαίρου του Ασχάιμ, δημιουργώντας δεσμούς φιλίας και ανταλλάζοντας χαμόγελα.

Και τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει η σημαντική στιγμή του εκκλησιασμού την Κυριακή των Βαΐων, που τους έδωσε τη δυνατότητα να συνδεθούν ακόμα περισσότερο με την τοπική κοινότητα και τους πολιτισμούς της.

Ήταν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη και θα τη θυμούνται με αγάπη και νοσταλγία. Ανυπομονούν να ξαναζήσουν τέτοιες στιγμές και να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις δεσμούς τους με τον αγαπημένο τους φίλο, το Ασχάιμ!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ