back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Αίτηση ανάληψης διοργάνωσης από τον ΛΕΡ.Ο.Σ. της 10ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Αίτηση ανάληψης διοργάνωσης από τον ΛΕΡ.Ο.Σ. της 10ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών

Επιστολή προς το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών (Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ) απέστειλε ο Λεριακός Όμιλος Σκαφών, αιτούμενος την ανάληψη διοργάνωσης στο νησί της Λέρου, της 10ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών τον Ιούνιο του 2015.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που κάτι τέτοιο επιτευχθεί, αναμένεται να επισκεφτούν το νησί μας, όμιλοι από όλη την Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τουρισμό. 

Τα μέλη του Δ.Σ. του Λεριακού Ομίλου Σκαφών θα ταξιδέψουν σήμερα με προορισμό τη Σύρο, όπου θα υποβάλλουν τον αντίστοιχο φάκελο για την ανάληψη της εν λόγω διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα στην επιστολή προς την Ελληνική Ομοσπονδία Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, αναφέρονται τα ακόλουθα:


“Αγαπητό συμβούλιο της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. σας υποβάλουμε αίτηση ανάληψης διοργάνωσης από τον ΛΕΡ.Ο.Σ. της 10ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών τον Ιούνιο του 2015.

Για τον λόγο αυτό καταθέτουμε φακέλους με πληροφορίες που αφορούν τη Λέρο και τον ΛΕΡ.Ο.Σ. τόσο στα μέλη του συμβουλίου της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. αλλά και στα συμβούλια όλων των ομίλων τα οποία είναι μέλη της.

Θεωρούμε ότι ο ΛΕΡ.Ο.Σ. διαθέτει πλέον την ωριμότητα για την ανάληψη μιας τέτοιας εκδήλωσης και παρακαλούμε για την λήψη της απόφασης στην Πανελλήνια Συγκέντρωση της Σύρου.

Αυτό θα βοηθήσει τόσο τον Όμιλο μας για την έγκαιρη προετοιμασία έχοντας αρκετό χρόνο μπροστά του αλλά και άλλους φορείς που θα συνεργαστούν μαζί μας καθώς και τα μέλη των Ομίλων που είναι μέλη στην Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ για τον έγκαιρο προγραμματισμό του ταξιδιού.

Ευελπιστούμε στη θετική σας απόφαση στο αίτημα μας, αλλά και στην βοήθεια όλων σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων”.


Με τιμή για τον ΛΕΡ.Ο.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΜΑΡΔΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Γραμματέας  

ΠΙΤΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ