back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Αίτημα επανεξέτασης ιδιωτών για την διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Αίτημα επανεξέτασης ιδιωτών για την διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5

Κανονικά θα διεξαχθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στο γήπεδο Τεμενίων, σύμφωνα με σχετική απόφαση του ΔΟΠΑΙΣΑΠ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινίδης (αναπληρωματικός Αντιπρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού – Πολιτισμού ΔΟΠΑΙΣΑΠ) εισηγήθηκε στο Σώμα το έβδομο θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο «Αίτημα επανεξέτασης ιδιωτών για την διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5», αναφέροντας ότι έπειτα από την απόφαση του Δ.Σ. 30/2014, με την οποία δεν εγκρίνεται η διεξαγωγή του τουρνουά λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου για τη φιλοξενία τέτοιου είδους αγώνων, λόγο μη καλής συντήρησης, οι ιδιώτες (διοργανωτές) ζητούν την επανεξέταση του θέματος από το Δ.Σ. του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π., και τη λήψη νέας απόφασης προκειμένου να πραγματοποιηθεί το τουρνουά. 

Οι κύριοι Διοικητικοί Σύμβουλοι, επανεξετάζοντας το θέμα τόνισαν την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την ασφάλεια των συμμετεχόντων εκ των οποίων είναι και παιδιά κάτω των 18 ετών, αναφέροντας ότι η αίτηση ήταν ελλιπής όσον αφορά το θέμα αυτό.

Για το λόγο αυτό το Συμβούλιο τόνισε ότι για να προβεί στην έγκριση διεξαγωγής του συγκεκριμένου τουρνουά θα πρέπει οι διοργανωτές να προσκομίσουν νέο έγγραφο στον Οργανισμό, στο οποίο να αποδέχονται να τηρήσουν κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις. Όπως, τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης, την προσκόμιση ιατρικών γνωματεύσεων για τον κάθε συμμετέχοντα, την παρουσία γιατρού σε κάθε αγώνα στον αγωνιστικό χώρο, την παροχή αποδείξεων σε κάθε συμμετέχοντα μετά την είσπραξη ποσού και την παράδοση σε άριστη κατάσταση του γηπέδου, μετά τη λήξη του.

Παράλληλα το Δ.Σ. προτείνει τη σύσταση επιτροπής, με τους παρόντες Διοικητικούς Συμβούλους, η οποία θα είναι αρμόδια για την επίβλεψη της τήρησης των προϋποθέσεων που έχει ορίσει με την παρούσα απόφαση, για τη εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού και την σωστή διεξαγωγή του τουρνουά.

Κλείνοντας ο κ. Κωνσταντινίδης κήρυξε την περαίωση της παραπάνω διαδικασίας, καλώντας παράλληλα το Σώμα να αποφασίσει σχετικά. Το Διοικητικό Συμβούλιο Μετά την διαλογική συζήτηση, την ανταλλαγή θέσεων και απόψεων και αφού έλαβε υπ’ όψη του κλπ,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ: 

Α) Εγκρίνει την διεξαγωγή του τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στο γήπεδο Τεμενίων, εφόσον οι διοργανωτές προσκομίσουν νέο έγγραφο στον Οργανισμό, στο οποίο να αποδέχονται να τηρήσουν τις εξής προϋποθέσεις:

• να προβούν στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης,

• να φροντίσουν για την προσκόμιση ιατρικών γνωματεύσεων για τον κάθε συμμετέχοντα,

• να φροντίσουν την παρουσία γιατρού σε κάθε αγώνα στον αγωνιστικό χώρο,

• να κόβονται αποδείξεις από του διοργανωτές σε κάθε συμμετέχοντα μετά την είσπραξη ποσού.

• να παραδώσουν σε άριστη κατάσταση το γήπεδο, μετά τη λήξη του τουρνουά.

Β) Παράλληλα το Δ.Σ. συστήνει επιτροπή με τους παρόντες Διοικητικούς Συμβούλους, η οποία θα είναι αρμόδια για την επίβλεψη της τήρησης των προϋποθέσεων που έχει ορίσει με την παρόν απόφαση, για την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού και τη σωστή διεξαγωγή του τουρνουά.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ