back to top
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΛΕΡΟΣ: 9 Δημοτικοί Σύμβουλοι καλούν τον δήμαρχο σε άτυπη συνεδρίαση Δ.Σ. με θέμα τη ΔΟΥ Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: 9 Δημοτικοί Σύμβουλοι καλούν τον δήμαρχο σε άτυπη συνεδρίαση Δ.Σ. με θέμα τη ΔΟΥ Λέρου

…Θεωρούν ότι η ΔΟΥ Λέρου έκλεισε –  Η παραίτησή τους εξακολουθεί να υφίσταται!

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου λόγω μη απαρτίας, αφού 9 δημοτικοί Σύμβουλοι δεν προσήλθαν θεωρώντας ότι η ΔΟΥ Λέρου κατ’ ουσίαν είναι κλειστή, οπότε και οι παραιτήσεις που είχαν υποβάλει, ισχύουν.

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρουν για το θέμα, οι κ.κ. Διαμαντάρας Δημήτρης, Νταλλαρής Αντώνιο,ς Κουμπάρος Εμμανουήλ, Κουμπάρος Παναγιώτης, Μαραβέλιας Εμμανουήλ, Κοντραφούρης Μιχαήλ, Λουλουδιάς Στυλιανός, Βενέτου Ευδοκία, Ρούσσος Ευάγγελος:


Λέρος 19-06-2013

Προς

Πρόεδρο Δ.Σ. Λέρου

Κ. ΒΟΓΙΑΤΖΗ Γεώργιο

Κοινοποίηση

Δήμαρχο Λέρου

κ. ΚΟΛΙΑ Μιχαήλ

 

Κύριε Πρόεδρε,

σε συνέχεια της  από 08-06-2013 παραίτησής μας από την θέση του Δημοτικού Συμβουλίου μεσολάβησε το ταξίδι του κ. Δημάρχου στην Αθήνα και ένα δελτίο τύπου που ενημέρωνε τον κόσμο ότι η Δ.Ο.Υ. Λέρου παραμένει ανοιχτή μέχρι τέλος Αυγούστου.

Προσκαλέσατε δημοτικό συμβούλιο χθες 18-06-2013 και ενώ η Δ.Ο.Υ. Λέρου έχει κλείσει από την ίδια μέρα που με το δελτίο τύπου ενημερώνατε για το αντίθετο, αδυνατώντας να κατανοήσουμε αν εξέλειπαν οι λόγοι παραίτησής μας, δεν προσήλθαμε στη συνεδρίαση.

Θεωρώντας ότι η παραίτησή  μας εξακολουθεί να υφίσταται  και με την Δ.Ο.Υ. Λέρου κλειστή, σας παρακαλούμε για μια άμεση άτυπη σύσκεψη του Σώματος, για ενημέρωση από πλευράς Δημάρχου, ως όφειλε ήδη να έχει κάνει και χάραξη στρατηγικής για τις μετέπειτα ενέργειές μας.

  
Με τιμή

Διαμαντάρας Δημήτρης

Νταλλαρής Αντώνιος

Κουμπάρος Εμμανουήλ

Κουμπάρος Παναγιώτης

Μαραβέλιας Εμμανουήλ

Κοντραφούρης Μιχαήλ

Λουλουδιάς Στυλιανός

Βενέτου Ευδοκία

Ρούσσος Ευάγγελος


lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ