Ένας (01) διακινητής και έξι (06) αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες (6.6.2017), στον λιμένα Λακκίου Λέρου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.
Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχου σε Φ/Γ όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 49χρονος αλλοδαπός και το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκαν κρυμμένοι σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός του οχήματος, έξι (06) αλλοδαποί, τους οποίους ο 49χρονος σκόπευε να μεταφέρει παράνομα.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup