back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«ΛΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΕΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ«ΛΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΕΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη των θεσμικών φορέων της αυτοδιοίκησης (Δήμος Λέρου-ΔΟΠΑΙΣΑΠ, Περιφέρεια Ν.Αιγαίου), του Γ.Σ. Νέων  ΛΕΡΟΥ, αλλά και ιδιωτών-χορηγών (τοπικών επιχειρηματιών), ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΕΙ δύο αθλητικούς αγώνες το διήμερο 17 & 18/Σεπτεμβρίου, ΤΑ ΛΕΡΕΙΑ 2022 (το Σάββατο το απόγευμα στο στάδιο Ξηρόκαμπου) και τα ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΕΙΑ 2022 (την Κυριακή το πρωί 10:00).

Οι  αγώνες στίβου ΤΑ ΛΕΡΕΙΑ αφορούν στο ριπτικο  τετραθλο του 2ου ομίλου (Κως, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος), με οποίο ολοκληρώνεται ο κύκλος των τριών τετραθλων του 2ου ομίλου (τα άλλα δύο διεξήχθησαν στην Πάτμο και Κω) για την ηλικιακή κατηγορία Κ14.

Η Οργανωτική Επιτροπή, για αγωνιστικούς λόγους, έδωσε τη δυνατότητα της προσθήκης τεσσάρων (4) αγωνισμάτων της ηλικιακής κατηγορίας Κ12 για τα σωματεία του 2ου ομίλου (50μ αγοριών – κοριτσιών και ρίψη Μπαλάκι αγοριών – κοριτσιών), εμπλουτίζοντας το αγωνιστικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση “ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΕΙΑ 2022” αφορά σε αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό στην περιοχή Αγίας Μαρίνας, αγώνες που διεξήχθησαν ξανά το Φεβρουάριο του 2022, αφιερωμένοι στη μνήμη του Μιλτιάδη Παπαντωνάκη,  Καθηγητή Φ. Αγωγής και προπονητή στίβου του ΓΣ Νέων ΛΕΡΟΥ.

Ο Δήμος Λέρου, σε αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του στο νησί, ονοματοδότησε το στάδιο -προπονητήριο στίβου στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Μαρίνας, “ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΕΙΟ” το 2022!

Οι αγώνες αυτοί(2020) είχαν μεγάλη επιτυχία, όπου συμμετείχαν κοντά στα τετρακόσια(400) άτομα!

Μια αθλητική γιορτή για το νησί. Σε εκείνους τους αγώνες υπήρξαν ιδιώτες χορηγοί (επιχειρηματίες του νησιού), που διέθεταν ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ στους νικητές των δρόμων.

Με πρωτοβουλία της προέδρου του ΓΣ Νέων ΛΕΡΟΥ κας Άννας Ασβεστά οι ιδιώτες ΧΟΡΗΓΟΙ φέτος αυξήθηκαν.

Έτσι, ο καλύτερος και καλύτερη Λεριος / Λερια πού θα αγωνιστούν σε ένα από τα πέντε(5)αγωνίσματα θα λάβει τη δωροεπιταγη από τους χορηγούς.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ