back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση και την εκτέλεση έργων στην Παναγία Καβουράδαινα στον Ξηρόκαμπο Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση και την εκτέλεση έργων στην Παναγία Καβουράδαινα στον Ξηρόκαμπο Λέρου

Την Κυριακή 19/8/2012 στον αύλειο χώρο του Αγίου Φανουρίου πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της ενορίας και την εκτέλεση έργων στην εκκλησία της Παναγίας Καβουράδαινας στον Ξηρόκαμπο Λέρου.

Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία γι’ αυτήν την ωραία εκδήλωση, ανήκει στον Λευτέρη Χατζηλάρη και τον Μιχάλη Φωτεινό οι οποίοι σε συνεργασία με τον Πάτερ Σέργιο, υλοποίησαν αυτή την ιδέα. 

Η ορχήστρα του Λευτέρη Χατζηλάρη αποτελούμενη από τους Μιχάλη Φωτεινό (μπουζούκι), Σκοπελίτη Γεώργιο (μπουζούκι), Αργύρη Παυλή (Αρμόνιο – πλήκτρα – κρουστά), Ιωάννη Χατζηλάρη (τραγούδι) και φυσικά τον μαέστρο Λευτέρη Χατζηλάρη (βιολί – τραγούδι), εκτός από την διασκέδαση μας, φρόντισε για τα δώρα, τη λαχειοφόρο και την κλήρωση των λαχνών που διέθεσαν η Ραφαέλα Χατζημιχάλη και η Πόπη Σκόρδου.

Την κλήρωση των δώρων και την γενική φροντίδα της εκδήλωσης ανέλαβε η κα Σπυριδούλα Χατζηλάρη. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης αλλά και στον κόσμο, η προσέλευση του οποίου, για την συγκεκριμένη εποχή και την δεύτερη συνεχόμενη μέρα (Λέρικος Γάμος ακριβώς την προηγούμενη μέρα), και τον πληθυσμό ενός χωριού, κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ