Κυκλοφόρησε το τεύχος Νοεμβρίου 2012 (103) της τοπικής εφημερίδας «η Πνοή της Λέρου», με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού μας ο πρώην δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης.
Στην ύλη του τεύχους περιλαμβάνονται επίσης τοπικά θέματα, θέματα πολιτικής και αρθρογραφία. Ανάμεσά τους η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Στέλιου Λουλουδιά, καθώς και η σύλληψη ενός 48χρονου ημεδαπού για παράνομη υλοτομία στο νησί μας.
lerosnews.gr
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"