back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυκλοφόρησε το τεύχος Αυγούστου της εφημερίδας «Leros News»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΚυκλοφόρησε το τεύχος Αυγούστου της εφημερίδας «Leros News»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ!


Κυκλοφόρησε το τεύχος Αυγούστου της εφημερίδας «Leros News», με πλούσια ύλη και μοντέρνο σχεδιασμό. Το έντυπο έχει 24 έγχρωμες σελίδες και εκτυπώνεται σε 4500 αντίτυπα, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των εκδόσεων.

Η εφημερίδα «Leros News», φιλοδοξεί με τα ρεπορτάζ, την αρθρογραφία και την πλούσια ύλη της, να δώσει μια διαφορετική προσέγγιση των πολιτικών και κοινωνικών δρώμενων της Λέρου.

Κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο είναι το οριστικό -πλέον- κλείσιμο της ΔΟΥ Λέρου, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου και την ταλαιπωρία που θα υφίστανται οι πολίτες. Μια τεράστια γαλανόλευκη σημαία κυματίζει στο κτίριο που φιλοξενούσε την εφορία, θυμίζοντας σε κάποιους ότι η Λέρος ανήκει ακόμα στην Ελλάδα…

Εκτός των λοιπών θεμάτων, διαβάστε επίσης την επικείμενη δημοπράτηση του έργου του φράγματος στο Παρθένι, τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών των Λυκείων της Λέρου στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, τον απολογισμό του έργου της δημοτικής Αρχής που έκανε ο Δήμαρχος στον Πύργο Μπελλένη και πολλά άλλα.

Οι συνδρομητές της εφημερίδας θα παραλάβουν το τεύχος μέσω ταχυδρομείου ενώ, διανέμεται και στα πρακτορεία Τύπου του νησιού μας. 

 

Κυκλοφόρησε η έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Leros News»

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ