back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο με… ασφαλτοστρώσεις ο Περιφερειάρχης

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΞεκίνησε την προεκλογική περίοδο με... ασφαλτοστρώσεις ο Περιφερειάρχης

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΕΡΓΟ “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΕΡΟΥ”


Όλα δείχνουν ότι ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης. Αυτό προκύπτει από τα θέματα για… ασφαλτοστρώσεις που υπάρχουν στη συνεδρίαση της 4ης Φεβρουαρίου της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση ορισμού επιτροπής δημοπρασίας και όρων δημοπράτησης του έργου: “Συντήρηση οδικού δικτύου Λέρου”, η έγκριση ορισμού επιτροπής δημοπρασίας και όρων δημοπράτησης του έργου: “Αποκατάσταση επαρχιακού οδικού δικτύου Ελεούσας – Διμυλιάς” καθώς και η έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου: «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Κω – Λίμνη Πυλίου», προϋπολογισμού 650.000,00 €.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ (θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 04/02/2014 και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1):


1. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου : ‘’Γέφυρα Κρεμαστής‘’, προϋπολογισμού 3.500.000,00 €.

2. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του παραδοτέου «Συντονισμός και Διαχείριση» του έργου «Βιώσιμη ενεργειακή ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό επίπεδο», με ακρωνύμιο «ΕΝΕΡΓΕΙΝ», προϋπολογισμού 32.000,00 € με ΦΠΑ , τα πρακτικά κλήρωσης μελών επιτροπής παραλαβής, αξιολόγησης προσφορών, παρακολούθησης – ενστάσεων – του άνω διαγωνισμού.

3. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου : «Αποκατάσταση όψεων κτηρίου Ταχυδρομείου Ρόδου», προϋπολογισμού 290.000,00€.

4. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου: «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Κω – Λίμνη Πυλίου», προϋπολογισμού 650.000,00 €.

5. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για επεξεργασία και τυποποίηση ψαριών για τις ανάγκες εξοπλισμού της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Καλύμνου Παναγία Υπαπαντή στη Κάλυμνο προϋπολογισμού  50.000,00 € με ΦΠΑ , τα πρακτικά κλήρωσης μελών επιτροπής παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών – ενστάσεων –  παραλαβής προμήθειας του άνω διαγωνισμού.

6. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων θέρμανσης και κίνησης για την Περιφ. Ενότητα Δωδ/σου για το έτος 2014 προϋπολογισμού 50.000,00€ με ΦΠΑ, τα πρακτικά κλήρωσης μελών επιτροπής παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών – ενστάσεων – παραλαβής προμήθειας του άνω διαγωνισμού, για την έγκριση διάθεσης πίστωσης 50.000,00€ για την διενέργεια του άνω διαγωνισμού.

7. Έγκριση 2ου πρακτικού για τη διακίνηση εγγράφων και δεμάτων προς εσωτερικό και εξωτερικό, για την κάλυψη των ταχυδρομικών αναγκών των υπηρεσιών των Π.Ε. Κυκλάδων και των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. του Νομού Κυκλάδων έτους 2014.

8. Έγκριση ορισμού επιτροπής δημοπρασίας και ανάθεσης του έργου: ” Αποκατάσταση τεχνικού στην επαρχιακή οδό Κρεμαστής – Παστίδας στην περιοχή Καρυδιάς” .

9. Έγκριση ορισμού επιτροπής δημοπρασίας και ανάθεσης του έργου: ” Αποκατάσταση τεχνικού στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου στον Αρχάγγελο”.

10. Έγκριση ορισμού επιτροπής δημοπρασίας και όρων δημοπράτησης του έργου: ”Συντήρηση οδικού δικτύου Λέρου”.

11. Έγκριση ορισμού επιτροπής δημοπρασίας και όρων δημοπράτησης του έργου: “Αποκατάσταση επαρχιακού οδικού δικτύου Ελεούσας – Διμυλιάς”.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ