Απαντήσεις στο κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας “Εστία”, με τίτλο “Χωρίς ΑΟΖ Λέβιθα-Κίναρος, με απόφαση της Πολεοδομίας”, έδωσε μέσω του Real Voice 99.5 ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης, μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί στις 10 και τη Νατάσα Παμπρή.
Ο Δήμαρχος έδωσε εξηγήσεις για το θέμα, σε οργισμένο τόνο επισήμανε καταρχάς πως η εφημερίδα ουδέποτε ζήτησε και τη δική του άποψη πριν δημοσιεύσει το συγκεκριμένο άρθρο, ενώ και παλαιότερα είχε δημοσιεύσει ανακριβές άρθρο, σύμφωνα με όσα είπε, κι επισήμανε πως “δεν μπορεί κανείς να παίζει με τα εθνικά θέματα”.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, “Απαγορεύουν εγγράφως κτηνοτροφικές εργασίες στην οικογένεια Καμπόσου και αφαιρούν οικονομική δραστηριότητα από τη νησίδα! Παρελθόν η βόσκηση αμνοεριφίων, τους ενθαρρύνουν να στραφούν στα…θαλάσσια σπορ”.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας
Frantsesko DiPierro: Ο «Μπερές» του αειμνήστου Κωστή Καζηλιέρη στον Δρυμώνα της Λέρου
Ταξίδι - αστραπή του Δημάρχου Λέρου στη Ρόδο
Ταξίδι - αστραπή του Δημάρχου Λέρου στη Ρόδο
Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πάτμου