back to top
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κοπή πίτας της Νοσηλευτικής Σχολής Λέρου (ΕΠΑ.Σ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ) στη νέα της διεύθυνση!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΚοπή πίτας της Νοσηλευτικής Σχολής Λέρου (ΕΠΑ.Σ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ) στη νέα της διεύθυνση!

Τη Δευτέρα 28-01-2013, με τις ευλογίες του πατήρ Σέργιου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΕΠΑ.Σ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ του Κ.Θ.ΛΕΡΟΥ, στη νέα της διεύθυνση, στην περιοχή των Λεπίδων.

Μετά από 12 χρόνια η επαγγελματική σχολή του Κ.Θ.ΛΕΡΟΥ επιστρέφει στην πρώτη της έδρα στα ΛΕΠΙΔΑ, απ’ όπου και είχε ιδρυθεί το 1991. Το κτίριο που επιλέχθηκε προκειμένου να στεγαστεί η σχολή, είναι η πρώην βίλα “ΟΔΥΣΣΕΙΑ”, ένα κτίριο με μεγάλη αρχιτεκτονική και ιστορική σημασία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο διοικητής του Κ.Θ.ΛΕΡΟΥ Κος ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο υποδιοικητής Κος ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας Κα ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΣΟΦΙΑ, η διοικητική διευθύντρια Κα ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ο πρόεδρος του ΚΟΙΣΠΕ Κος ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ, ο αντιπρόεδρος Κος ΓΚΟΥΝΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, το τεχνικό προσωπικό του Κ.Θ.ΛΕΡΟΥ, οι ΜΑΘΗΤΕΣ και οι ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Α΄& Β΄ έτους της σχολής, καθώς και πολλοί εθελοντές, πολίτες της Λέρου που βοήθησαν για την επισκευή του κτιρίου.

Η Διευθύντρια της ΕΠΑ.Σ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ Κα ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ καθώς και ο Σύλλογος διδασκόντων, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ, για την αγαστή συνεργασία τους, όλους όσους συνέβαλλαν στην ανακαίνηση του κτιρίου.

Με αυτό τον τρόπο, δόθηκε η ευκαιρία αφενός μεν, να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί ένα παλαιό αρχιτεκτονικό κτίριο, συμβάλλοντας στην προστασία της ιστορικής μας κληρονομιάς, αφετέρου δε, το κτίριο αυτό να αποκτήσει μια ξεχωριστή ταυτότητα, εδραιώνοντας τη διδασκαλία της νοσηλευτικής τέχνης.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ