back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΟΙΣΠΕ Λέρου: Εκδήλωση για τα 10 χρόνια εναλλακτικής επιχειρηματικότητας – Παρουσίαση νέας δράσης για τον εναλλακτικό τουρισμό!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΚΟΙΣΠΕ Λέρου: Εκδήλωση για τα 10 χρόνια εναλλακτικής επιχειρηματικότητας - Παρουσίαση νέας δράσης για τον εναλλακτικό τουρισμό!

Σίγουρα όλοι οι συμπατριώτες μας αλλά και οι φίλοι της Λέρου έχουν ακούσει για τον Κοι.Σ.Π.Ε, λίγοι όμως έχουν μια πλήρη εικόνα για τις δράσεις του.

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (ΚοιΣΠΕ Το.Ψ.Υ. Δωδ/σου) με έδρα τη Λέρο, είναι ο πρώτος ΚοιΣΠΕ που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και αποτελεί παράδειγμα υγιούς εναλλακτικής επιχειρηματικότητας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Μάλιστα, το έτος 2007 επιλέχθηκε ως η βέλτιστη πρακτική από το Contact Point Leader+ που συγκεντρώνει ορθές πρακτικές ανάμεσα στα έργα Leader που υλοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Φέτος, ο ΚοιΣΠΕ συμπλήρωσε 10 χρόνια (2002 – 2012) εναλλακτικής επιχειρηματικότητας.  

Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Κοινωνικού Συνεταιρισμού σας προσκαλεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου στην εκδήλωση:

ΚοιΣΠΕ ΤΟ.Ψ.Υ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: 10 Χρόνια εναλλακτικής επιχειρηματικότητας”. 

Όπως προείπαμε, η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τα δέκα χρόνια παρουσίας και δράσης του πρώτου ΚοιΣΠΕ της χώρας, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί και η νέα δράση του συνεταιρισμού “LEROS ACTIVE” στην κατεύθυνση του εναλλακτικού τουρισμού.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ