back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κατέθεσε υποψηφιότητα ο συμπατριώτης μας Παντελής Μαραβέλιας για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΚατέθεσε υποψηφιότητα ο συμπατριώτης μας Παντελής Μαραβέλιας για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα

“Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπήρξε με την υποψηφιότητα μου. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δωδεκανησιους συμπατριώτες μου, θα καταβάλλω τα μέγιστα για την ανάπτυξη της Δωδεκανήσου και κατ’ επέκταση της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Λέρου! Το μέλλον του τόπου ανήκει σε όλους μας και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις γι αυτό, σε όποια θέση και αν βρίσκομαι”. 

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο συμπατριώτης μας κ. Παντελής Μαραβέλιας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με συντάκτη της ιστοσελίδας μας, σχετικά με πληροφορίες που ανέφεραν ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στην υποψηφιότητα του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο κ. Παντελής Μαραβέλιας θεωρείται από τα επίλεκτα στελέχη της Ν.Δ στη Δωδεκάνησο και σταθερός συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά οπότε και δεν είναι δυνατόν να μην είναι στη λίστα υποψηφίων για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Οι υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί είναι : Βασίλης Υψηλάντης, Βασίλης Χρύσης ,Μάνος Κόνσολας, Παντελής Μαραβέλιας, Γιάννης Φλεβαρης, Γιάννης Παππάς. Στράτος Καρίκης,Γιάννης Πήλιαρης,Γιάννης Καμπανής και Δημήτρης Μαραγκός. 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ