back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία για τις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων ΚΘΛ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΚαταγγελία για τις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων ΚΘΛ

Ο συνδυασμός “Αγωνιστική Ενότητα Κ.Θ. Λέρου” που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, δημοσιοποίησε την παρακάτω καταγγελία σχετικά με τις επικείμενες εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων ΚΘΛ:

“Καταγγέλουμε σε όλους τους εργαζόμενους του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου την άθλια μεθόδευση των εκπροσώπων των συνδυασμών Ενότητα (της οποίας ο επικεφαλής πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ) και Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (της οποίας ο επικεφαλής πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ), οι οποίοι χέρι-χέρι υπέβαλαν ένσταση μη-συμμετοχής κατά του υποψήφιου του συνδυασμού μας συναδέλφου γιατρού που απασχολείται στο Ιατρείο των Λειψών Γιώργου Τσουκαλά.

Ο συνάδελφος μας έγκαιρα εδώ και 5 μήνες είχε εγγραφεί στο μητρώο του Σωματείου μας αλλά λόγω ολιγωρίας της απερχόμενης διοίκησης του σωματείου και/ή της μισθοδοσίας δεν του γινόταν κράτηση της συνδρομής του και παρόλο που ο εκπρόσωπος του συνδυασμού μας προθυμοποιήθηκε να καταβάλλει τις συνδρομές αρνήθηκαν να εισπράξουν τα χρήματα. Καταγγέλουμε επίσης το γεγονός ότι ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων διαμήνυσε σε μέλος του Π.Α.ΜΕ να μην παρευρίσκεται την ημέρα των εκλογών στον χώρο το Κρατικού Θεραπευτηρίου γιατί απείλησε ότι θα κληθεί ο εισαγγελέας. Θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο σε όλες τις κατευθύνσεις ότι τα σχέδια που απεργάζονται όλοι όσοι θέλουν να χτυπήσουν το Π.Α.ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΟΙ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.ΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Κ.Θ.Λέρου”.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ