back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΗ κοπή της Βασιλόπιτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια πανηγυρική συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων, στον Πειραιά. Το “παρών” έδωσαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ήσυχος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ασβεστάς, ο τέως Δήμαρχος κ. Ζώρζου, ο τέως Βουλευτής κ. Κασσάρας, ο τέως Υπουργός κ. Παυλίδης, εκπρόσωπος του πρόεδρου του Ο. Λ. Π. κ. Ανωμερίτη και πλήθος συμπατριωτών μας που θέλησαν να τιμήσουν την ημέρα και το νησί μας.

Ο κ. Κόλιας εξέφρασε τις καλύτερες ευχές του στους παρευρισκομένους, ενώ πραγματοποίησε και μια αναδρομή των πεπραγμένων κατά τη διάρκεια της έως τώρα θητείας του. Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση του κ. Ζώρζου ως ιδρυτή της Ένωσης, αλλά και των προέδρων που τον διαδέχτηκαν. Επίσης, για την προσφορά του ως συνδετικού κρίκου των αποδήμων με το νησί μας, βραβεύτηκε ο κ. Μπαλαμπάνης, ως εκπρόσωπος του Ράδιο Άρτεμις.

Τέλος, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τραγούδια και χορούς της Λέρου, από χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου, τα οποία προκάλεσαν το θαυμασμό όλων.

Ο Δήμαρχος Λέρου συνεχάρη τα παιδιά των συγκροτημάτων που διατηρούν αναλλοίωτες τις παραδόσεις του νησιού μας κι ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων για την άψογη οργάνωση της συγκέντρωσης.

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Απανταχού Λερίων

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ