back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Λέρου με την βοήθεια του Ομίλου NAKAS GROUP εμπλουτίζει την συλλογή της !

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη της Λέρου με την βοήθεια του Ομίλου NAKAS GROUP εμπλουτίζει την συλλογή της !

Ο όμιλος NAKAS GROUP στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, στηρίζει έμπρακτα την Δημοτική Βιβλιοθήκη της Λέρου διοργανώνοντας σε όλα τα καταστήματα του, και σε επιλεγμένα μέρη bazaar βιβλίου για τη Λέρο.

Η ενέργεια πραγματοποιείται όπως μας αναφέρει η Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας του ομίλου κυρία Δώρα Δημακοπούλου με μεγάλη επιτυχία από την 1η Δεκεμβρίου 2013 και θα συνεχιστεί μέχρι την 10η Ιανουαρίου 2014 στα 2 μόνιμα Nakas Book Bazaar, Ραφήνας (23ο χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος) & Παλλήνης (Λεωφόρος Σπάτων 191) και κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγεννιάτικα Nakas Book Bazaar λειτουργούν εντός του εμπορικού κέντρουVillage Shopping & More στον Ρέντη, του Factory Outlet Αεροδρομίου και των καταστημάτων Carrefour στον Άλιμο, το Ίλιον, τον Ρέντη, τον Βοτανικό, την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο Κρήτης.

Στον Όμιλο NAKAS GROUP εκτός από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ ανήκουν οι Εκδόσεις ROAD, Σ. Καπρανίδης, i-Sima, In Path και Vektor, τα ταξιδιωτικά βιβλιοπωλεία Travel Bookstore, η εταιρεία παραγωγής ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ Planet One και το site αγορών Think Social.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λέρου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ