back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Αντιτρομοκρατική στη Λέρο και άλλα 2 νησιά στα Δωδεκάνησα;

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΗ Αντιτρομοκρατική στη Λέρο και άλλα 2 νησιά στα Δωδεκάνησα;

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΝΙΟ – «ΚΑΤΙ» ΨΑΧΝΟΥΝ


Η πρώτη επίσκεψη έγινε στην Κω και ακολούθησαν επισκέψεις στη Ρόδο και τη Λέρο. Απόλυτη μυστικότητα και μόνο στην Κω συνάντησαν έναν τοπικό παράγοντα

Σε τρία νησιά της Δωδεκανήσου έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της τον τελευταίο καιρό, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Rodosalarm κλιμάκια της εν λόγω Υπηρεσίας επισκέφθηκαν τρία νησιά της Δωδ/σου από δύο φορές το καθένα –μία το Μάιο και μία την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τρεις άνδρες της Αντιτρομοκρατικής επισκέφθηκαν το Μάιο την Κω, ενώ οι δύο άλλες επισκέψεις στα τέλη Ιουνίου έγιναν στη Ρόδο και τη Λέρο.

Στη διάρκεια των εν λόγω επισκέψεων δεν ήρθαν σε επαφή με καμιά τοπική αρχή και αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο, αντίθετα αποτελεί πάγια πρακτική της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να μην υπάρχει καμιά διαρροή οποιασδήποτε πληροφορίας. Μόνο στην Κω συνάντησαν έναν τοπικό παράγοντα που σημειωτέον δεν έχει σχέση με Αστυνομία, ή οποιαδήποτε άλλη συναφή Υπηρεσία.

Το τί ψάχνει η Αντιτρομοκρατική σε νησιά της Δωδεκανήσου κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει. Ίσως γίνει γνωστό το αντικείμενο των ερευνών της, αργότερα και εφ’ όσον υπάρξουν αποτελέσματα, όπως συνέβη και με τη σύλληψη του Γιωτόπουλου της 17 Νοέμβρη στους Λειψούς και όλοι τότε έπεσαν από τα σύννεφα. Σημειώνεται ότι και το 2012 η Αντιτρομοκρατική πραγματοποίησε επισκέψεις στη Ρόδο, αλλά ποτέ δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι.

Rodosalarm.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ