back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η επίσημη παρουσίαση της παγκόσμιας πρωτιάς του νερού ΘΕΟΝΗ (αποκλειστικό ρεπορτάζ)

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΗ επίσημη παρουσίαση της παγκόσμιας πρωτιάς του νερού ΘΕΟΝΗ (αποκλειστικό ρεπορτάζ)

Μια πολλά υποσχόμενη ελληνική εταιρεία, με άριστη ποιότητα και διεθνή αναγνώριση. Παγκόσμια πρωτιά για το εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ.

Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ (2)

Την πρώτη επίσημη παρουσίαση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης στα ΜΜΕ, το ελληνικό νερό ΘΕΟΝΗ, που απέσπασε πρόσφατα το χρυσό βραβείο ανώτερης γεύσης στον σημαντικότερο ίσως διαγωνισμό εμφιαλωμένου νερού παγκοσμίως.

Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ (6)

Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ (9)

Αν και μετρά μόλις τρία χρόνια από την κυκλοφορία του, το νερό ΘΕΟΝΗ, έχει καταφέρει με την άριστη ποιότητα που διαθέτει, όχι μόνο να εδραιωθεί σε εγχώριο επίπεδο αλλά να κερδίσει διεθνή αναγνώριση. Από τις φυσικές πηγές της οροσειράς Αγράφων, το νερό της εταιρείας AHB Group βρίσκεται πλέον στα ράφια των σούπερ μάρκετ 14 χωρών της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας.

Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ (4)

Το νερό «Θεόνη» εμφιαλώνεται σε υψόμετρο 1100μ. περίπου και αναβλύζει από τις φυσικές υπόγειες δεξαμενές της Γκούρας, μέσα στο δάσος της Βατσουνιάς. Εκεί, οι ιδιαίτεροι γεωλογικοί σχηματισμοί λειτουργούν, εδώ και χιλιάδες χρόνια, ως φυσικά φίλτρα που συνθέτουν ένα νερό μοναδικού χαρακτήρα, με σπάνια ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά. Εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή, μακριά από ρύπους και χωρίς καμία πρόσμιξη ή διεργασία, φτάνοντας στο ποτήρι μας χωρίς καμία αλλοίωση της φυσικής του γεύσης.

Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ (3)

Ένα προικισμένο από τη φύση αλκαλικό νερό με pH8, χαμηλό σε νάτριο και απουσία βαρέων μετάλλων, το 2016 το ΘΕΟΝΗ κατέκτησε την κορυφαία θέση ανώτερης γεύσης και ποιότητας στον 26ο διεθνή διαγωνισμό Berkley Springs, τον παλαιότερο και σημαντικότερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας νερού, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο ανάμεσα σε πλέον 700 συμμετοχές από ολόκληρο τον κόσμο. Αν και ξεκίνησε στην αγορά μόλις τον Απρίλιο του 2013, αυτή ήταν η 6η διεθνής διάκριση για το «Θεόνη» που έχει ήδη τιμηθεί με χρυσά βραβεία ανώτερης γεύσης στους διακεκριμένους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς «iTQi» (2014, 2015), «Monde Selection» (2015, 2016) και «DLG» (2016).

Από την επίσημη παρουσίαση στο OASIS Ζαππείου (1)

Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ (1)

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ, που παίρνει το όνομά του από τη μυθική νεράιδα που προστατεύει τις πηγές της περιοχής, έχει θεμελιώσει την παρουσία του στην εγχώρια αγορά, με 20.000 σημεία λιανικής πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ απολαμβάνεται ήδη από καταναλωτές σε ΗΠΑ, Καναδά, Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία, Κύπρο, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο και Ισραήλ. Το νερό ΘΕΟΝΗ είναι ένα success story, ενός κορυφαίου ελληνικού προϊόντος που αναδεικνύει τα δώρα της ελληνικής φύσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από την επίσημη παρουσίαση στο OASIS Ζαππείου (2)

Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ (11)

Στα 10 εκ. Ευρώ οι επενδύσεις μέχρι το 2017

Η εταιρεία μέχρι το 2017 στοχεύει στον τετραπλασιασμό της παραγωγικής δραστηριότητας, ενώ οι επενδύσεις σύμφωνα με τον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτρη Τσέλιο θα αγγίξουν το ποσό των 10 εκ. Ευρώ.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΗΒ κ. Δημήτρης Τσέλιος (1)

Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ (10) - Δημήτρης Τσέλιος 2Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ (7) - Δημήτρης Τσέλιος

Αυτή τη στιγμή η μονάδα απασχολεί 40 εργαζόμενους, κυρίως από την τοπική κοινωνία, και λειτουργεί σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον. Σαφώς το προσωπικό τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αυξηθεί ενώ στα επόμενα βήματα εκτός από την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου με γυάλινες συσκευασίες θα προωθηθεί και το ανθρακούχο νερό. Αξίζει να αναφερθεί πως η δυνατότητα παραγωγής της εταιρείας είναι 20.000 φιάλες την ώρα και 180 εκατ. φιάλες ετησίως.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΗΒ κ. Δημήτρης Τσέλιος (2)

Εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ (8) - Δημήτρης Τσέλιος 1

«Το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω προς όλους τους νησιώτες είναι να επιλέγουν ελληνικά προϊόντα γιατί είναι το Α και το Ω για την οικονομία της χώρας που διανύει δύσκολη περίοδο. Να στηρίζουν επιχειρήσεις οι οποίες είναι νέες στο περιβάλλον της οικονομίας της χώρας», δήλωσε αποκλειστικά στην AEGEAN MEDIA, ο κ. Τσέλιος, στυλοβάτης της εταιρείας και του όλου εγχειρήματος. 

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες για την AEGEAN MEDIA
Ανδριάννα Μπόθου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ