back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Κω κ. Νικόλαος Πρέζας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Του Ποδηλατικού Ομίλου Λέρου κ. Γεώργιο Μπουλαφέντη και τον Αντιπρόεδρο κ. Φανούρη Κοντογιωργάκη, παρουσία του Διευθυντή του Δήμου κ. Άγγελου Αγγελίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την προετοιμασία της διεξαγωγής του Εθνικού Κυπέλου Ποδηλασίας στο νησί μας εντός του μήνα Ιουνίου και γενικότερα την ανάπτυξη της ποδηλασίας στο νησί της Λέρου.

Ο Δήμαρχος κ. Κόλιας ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Πρέζα για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στο χώρο της ποδηλασίας, εξήρε το έργο του Προέδρου και των μελών του ποδηλατικού ομίλου Λέρου τονίζοντας την προσπάθεια του Δήμου όσον αφορά την ανάπτυξη της ποδηλασίας στο νησί μας που πλέον και επίσημα έχει λάβει το σήμα του νησιού Bike Friendly Φιλικό προς το Ποδήλατο.

Τέλος, δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα σταθεί δίπλα στην προσπάθεια διεξαγωγής όχι μόνο του Εθνικού Κυπέλου ποδηλασίας αλλά και άλλων αγώνων, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες του νησιού μας να συμμετέχουν αλλά και την προσέλκυση αθλητών της ποδηλασίας από όλη την Ελλάδα.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ